Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban kb mi az az anyagi szint egy pasinál aminél egy átlag nő már "el van ájulva"?
20as biztos ,hogy nem. Gimiben is ismerkedett, meg egyetemen is. Kb 15 éves korától semmi sikere nem volt, járt szakkörökre, koncertekre, bulikba mindig elutasították.
23 felett amikor elhelyezkedett meglett a nettó 1 milliós fizuja, már lettek is barátnői. A pénz kőkeményen számít, kár tagadni.
Ha csúnya vagy, akkor pénzre gyúrj.
nem tudom sracok/lanyok, en jol keresek (2+), de kivulrol nem latszik rajtam, nem jarok flancos ruhakban, nincs meno autom (15 eves kocsim van), nem Maldivra jarok nyaralni, hanem nagyon max horvato, SOHA nem villogok a penzemmel, SOHA nem beszelek az anyagi helyzetemrol egy randin, de utana sem, a legtobb az, hogy mondjuk egy randin meghivom a csajt egy italra vagy mozira, esetleg vacsizni, de ennyi.
Ennek ellenere azt mondom 50%+ volt a sikerratam a csajoknal, es nem vagyok brad pitt sem.
szoval 20+ ev tapasztalatabol mondom, hogy a normalis noknel nem a penz az elsodleges, hanem az, ahogy bansz veluk, legyel magadra es kornyezetedre igenyes, legyen jo a dumad, erezd jol magad es erezze jol magat veled. ennyi.
akit mar a penzeddel kell megfognod, ott regen rossz. egyreszt soha nem fogsz eleget keresni hozza, egy golddigger minden penzedet el tudja kolteni, ha hagyod, masreszt k. xar erzes ugy felebredni reggel, hogy a csaj aki mellett felebredsz csak addig van veled, amig jol megy a szeker es addig nyeli le, amig kozos a bankkartya de legalabbis szponzoralod.
27: azert mert meg nem futottal bele egy golddigger jellegube. nyilvan mert nem arra fele kerestel.
a kerdezonek:
ha egy no szerelmes, akkor TELJESEN mindegy, hogy a pasija mennyit keres, akkor is szeretni fogja es vele lesz.
egyebkent az univerzalis valasz a mostani 30+ os szingli ismeroseimtol: keressen minimum annyit, mint en.
“ egyebkent az univerzalis valasz a mostani 30+ os szingli ismeroseimtol: keressen minimum annyit, mint en.”
Igen ezt pont azok szoktàk hangoztatni akik gazdag szülők egyke lánykája, Apu beviszi a saját cégéhez valami alibi munkakörbe 800 ezer nettós fizuval. Aztán mikor kopogtatnak nala a hétköznapi sracok akkor oda vágja neki “én csak azt várom el amit én is tudok “ 🤣👍🏻
29 ezt pl pont egy olyan szingli csaj mondta, aki szereny csaladbol szarmazik, de tanult es most egy jol meno cegnel penzugyes havi ~500-ert
de elfogadom, amit mondtal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!