Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban kb mi az az anyagi szint egy pasinál aminél egy átlag nő már "el van ájulva"?
9
Hogyne...
Elnézve a Havanna lakótelep meg Kelet-Magyarország népét, tényleg minden férfi szívdöglesztő. Ja várj.
12
Ha valaki a cigányok szintjén van, akkor velük kell ismerkedni.
Mindenféle anyagi helyzetű embernek van családja az extrém nyomorban élőktől a rózsadombi elitig. A saját szinteteken keresgéljetek.
14
Nem föltétlenül rád értettem, inkább általános kijelentés volt.
Nyilván "ocsmány külsővel" (sic!) extra nehéz, de akkor talán "ocsmány külsejű" nőkre kéne hajtani.
Szerintem havi nettó 2-3 millió Ft, ami már megdobogtatja a lányok szívét.
Nekem van olyan ismerősöm aki pilóta lett középiskola majd egyetem alatt, majd kb 23 éves koráig leszarták a nők. Amint el kezdett dolgozni pilótaként hozta haza az első milliót, már lett is barátnője. Tehát a pénz nagyon számít felnőtt korban, míg tinikorban inkább igaz szerelmek vannak, felnőttként inkább megállapodás.
19: Nem lehet, hogy azért, mert 4 fal között élve tanult, majd amikor lett munkája, elkezdett a kapun kívül is mozogni?
Több embert ismersz és tudja , hogy létezel = nagyobb eséllyel tetszel meg egy csajnak. Ez nem függ pénztől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!