Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért sokkal szelektíveb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért sokkal szelektívebbek a férfi külsejét illetően mint a férfiak a nők külsejével szemben?

Figyelt kérdés
Ezt evolúciósan csupán annyival lehet magyarázni, hogy nőként sokkal nagyobb a teherbeesés kockázata emiatt sokkal szelektívebbnek kell lenniük?
2023. jún. 14. 08:45
 1/9 anonim válasza:
77%
Mi életünk végéig képesek vagyunk megtermékenyítésre, míg a nők esélyei limitáltak, ezért evolúciós késztetés, hogy az egészségesebb(nek tűnő), erősebb pasikat válasszák. De ez persze általánosítás, az ember öntudatra ébredése itt már jelentősen befolyásolja a dolgokat, például nagyapám is világ életében nagyon beteges volt, mégis csodálatos, szép házassága volt nagymamámmal.
2023. jún. 14. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Én pont fordítva vettem észre. Sokkal több férfi ismerősöm hajt a(z általuk) legjobb(nak ítélt) nőkre, míg nőismerőseim közül sokkal többen teljesen sokadlagos dologként kezelik egy potenciális férjjelölt külső adottságait.
2023. jún. 14. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Itt is az ösztön a magyarázat. A férfiak (hímek) igyekeznek annyi felé szétszórni a magjukat, amennyire csak tudják. A nők (nőstények) a legjobban kinéző férfival (hímmel) akarják magukat megtermékenyíttetni.
2023. jún. 14. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nekünk, férfiaknak fontosabb.

jó persze itt a gyk-n sokak szerint "mindegy, csak punci legyen" alapon megy a dolog, a valóságban sugárban hánynának, ha menzás marika néni széttárt lábakkal várná őket

2023. jún. 14. 10:42
 5/9 anonim válasza:
100%

A szárazföldön a hímektől kb. 0 energiabefekbtetés az utódnemzés ellenben a nőstények ottmaradnak nyakukon a kevés, magas energiabefektetéssel készült és vagy további energiabefektetést igénylő megtermékenyített tojással/petesejttel.

Valahol méllyen a hüllőagyban, a sok rétegnyi tudatosság és kultúra alatt emberben is ott motoszkálnak az ilyen indíttatások. Aztán vagy eljut belőle valami a felszínre, vagy nem.

2023. jún. 14. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért, férfiként mekkora a teherbeesés kockázata? :))
2023. jún. 14. 17:21
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
65%

Szerintem már a feltevésed eleve nem igaz, így indokolni se lehet.

Szerintem pont az van, hogy tőlünk elvárják, hogy egy Quasimodóval is leálljunk, csak mert "kedves" de sok pasi emberszámba se vesz, de legalábbis szóba se áll olyan nővel, akit nem tart legalább egy 8-asnak. És azzal a 8assal is csak akkor, ha az a csaj nem túl magabiztos, mert ha magabiztos, vagy annak tűnik, akkor már nem is 8-as,hanem 6-os :D

2023. jún. 14. 17:41
 8/9 A kérdező kommentje:

6

Nem sok.

2023. jún. 14. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez pont fordítva igaz!
2023. jún. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!