Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfi általában spontán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi általában spontán bókol vagy már előre kitalálja a szöveget?

Figyelt kérdés

Te hogy szoktad?

Vannak előre kigondolt mondataid, amiket előrántasz alkalomadtán?

Vagy mindig a helyzet szüli, hogy épp mit mondasz?

Vagy mindkettő?

2023. jún. 12. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Spontán. Őszintén dicsérni, ami épp megtetszik
2023. jún. 12. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha én iszom pár pohárkával, akkor sok szép dolog jut az én eszembe.
2023. jún. 12. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Csak őszintén ami jön .
2023. jún. 12. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Van amit előre eltervezünk, van ami spontén jön. Az eltervezést se úgy képzeld el, hogy betanulunk valamit. Hanem pl. itthon eszembe jut a lány, és egy gyönyörű dolog az eszembe jut róla (ami bók igazából). Na azt majd elmondom neki a megfelelő pillanatban (bókolás). Szóval el van tervezve, de úgy mégse.
2023. jún. 12. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem adott ember válogatja, de nyilvánvalóan, ha van egy lány aki tetszik akkor gondolkozol azon, hogy milyen bókokat tudsz neki mondani vagy hogy lehetne megnevettetni őt.

Szóval szerintem lényegében előre elgondol dolgokat sok mindenki, de nyilván az gáz, ha valakinek betanult szövegei vannak és minden nőnél ezeket süti el.

2023. jún. 12. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:

A bók mindig spontán annak megfelelően, hogy mit láttam meg rajta/benne.

A többi mondatot, illetve körítést néha megtervezem, hogy kb. miket szeretnék kérdezni, vagy mondani, de az is csak hozzávetőleges.

2023. jún. 13. 00:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Spontán. Minek találjak én ki szöveget? Szted van nekem erre időm?
2023. jún. 13. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Az emberek min 90% általában úgyan azt a sémát használja gondolkodás nélkül.
2023. jún. 26. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!