Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nőre vágynak a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőre vágynak a férfiak?

Figyelt kérdés
Fontos hogy jól keressen? Anyagiakra hivatkozva elhagyott a barátom. Azt mondta őt nem fogja lehúzni senki és szerinte én keveset keresek, meg ugye több a kiadásom mert van egy lányom aki 8 éves.
2023. jún. 12. 09:15
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Másfél év után össze akartam költözni vele , erre jött ilyenekkel amit írtam és szakított. Milyen kiadásokról beszél amikor a lányom apja ad gyerektartást, és még soha nem kértem pénzt a barátomtól semmire. De egyszerűen azt mondja hogy anyagilag nem érné meg neki az összeköltözés. A szüleivel él és ő sem keres sokkal többet mint én. Ezek szerint én vendégül láttam ,etettem, mert ugye mindig a lehúzós nőkről panaszkodott, de ahogy komolyabbat akarok, lelép? Egy fagyit nem kellett hogy vegyen a lányomnak. Mit félt tőlem, ha nincs is semmilye?
2023. jún. 12. 09:20
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem félt, csak nem szeretett (eléggé). Ne foglalkozz vele.

42/n

2023. jún. 12. 09:29
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem nem akar apa szerepben lenni. Fél attól, hogy ki kéne lépni a kényelemből.

Két gyereket nevelek egyedül, találkoztam olyan férfival akinek esze ágába sem volt többet tenni mint hogy beengedjen a lakásába egy numerára. Hagytam, gyerekeimet nézve meg magamat nézve is.

A jelenlegi párom viszont összeköltözésen gondolkodik továbbá már találkozott a gyerekeimmel. Hív programokra, megyünk együtt játszóterezni, meg nemsokára nyaralni négyesben pár napot. Továbbá ha jön hozzánk mindig hoz a gyerekeimnek valamit (pl.: nápolyi vagy ilyen kis apró dolgokat). Szóval, engedd el ezt a kisfiút akit leírtál, lesz majd olyan férfi aki majd elfogad a gyermekeddel együtt. Nem mellesleg úgy gondol majd rád, hogy Ti nem pedig csak Te.

2023. jún. 12. 09:45
 4/18 anonim ***** válasza:
15%

"még soha nem kértem pénzt a barátomtól"

A hangsúly a "még" kifejezésen van.

2023. jún. 12. 09:49
 5/18 anonim ***** válasza:
38%
A gyerek miatt lépett nem miattad. Tahó? Igen, de érthető. Ahhoz tényleg nagy szerelem kell, hogy pótapaságot bevállaljon valaki.
2023. jún. 12. 10:05
 6/18 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, a párod ezt csak ürügyül használta.

Az anyjával élt, ezzel a legtöbb nőnél eleve nem lett volna esélye. Te, mint gyerekét egyedül nevelő nő, kompromisszumkészebb voltál, ezzel keményen visszaélt (etetted, itattad, ő meg egy fagylaltot sem vett a gyerekednek) és amikor már fel kellett volna vállalnia veletek a közös életet, akkor inkább maradt a mama szoknyája mellett.

Sose sajnáld!

Majd találsz valakit, aki valóban felnőtt-társad lesz és a gyerekedhez sem lesz ilyen sóher. Mert bár valóban neked és volt párodnak kell a gyereknevelés anyagi terhét viselnie, de azért gesztusokat lehet és kell is tennie annak, aki párkapcsolatban szeretne lenni a gyerek anyjával.

2023. jún. 12. 10:12
 7/18 anonim ***** válasza:
43%

5ös!

Nem feltétlen kell valakinek pótapának lennie azért mert összejön egy olyan nővel akinek gyerekei vannak.... Lehet csak simán barát is. Érted.

2023. jún. 12. 10:12
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem szeretett igazából az biztos a barátod. Persze fontosak az anyagi dolgok az életben, de nem a legfontosabbak. Ez csupán hogy te nem keresel jól, csak ürügy volt a számára.
2023. jún. 12. 10:35
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Örülj, hogy még most megszabadultatok tőle! Nem szeretett szerintem sem!
2023. jún. 12. 11:11
 10/18 A kérdező kommentje:
Én hülye meg tényleg azon agyalok hogy mennyi hibám van meg biztos így nem kellek senkinek. Rendesen meginogtatta az önértékelésemet.
2023. jún. 12. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!