Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan juthat el odáig egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juthat el odáig egy pasi, hogy az ismerkedési kudarcai miatt már nem kell neki kapcsolat és megelégszik prostikkal ha éppen kanos?

Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 09:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok incel nekem van szexuális életem az incelség meg a szexmentességről szól.
2023. jún. 10. 10:46
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Ez egy szép fiatal csaj, ha te 30+ vagy, túlsúlyos (már szinte az az átlag), szóüra sem fog méltatni. Joggal.
2023. jún. 10. 11:22
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

Ez a lány nem átlagos!

Nagyon szép arca van.

2023. jún. 10. 11:36
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Nem. Ez csak önámítás és pótcselekvés.
2023. jún. 10. 12:08
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Csak külsőre kell nézni a lányt? Akkor átlagos külsejű pasinak lehet nála esélye, de a személyiségének valamivel átlag felett kéne lennie.

Egy 200 ezer követős lánynak pedig egekben vannak az igényei, szóval ő biztosan folyamatosan kapja a felkéréseket tehetősebb, jól kinéző férfiaktól is.

2023. jún. 10. 12:12
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

Csaj erős átlag. Külsőre talán egy nagyon kicsit jobb annál. Egy szinten jó külsejű (sportos , jóképű) anyagi szempontból és korban egyező férfinek van nála esélye.

Egy 30 pluszos - elhízott férfinek nincs.

2023. jún. 10. 12:23
 17/20 A kérdező kommentje:

A linkelt csajnal nem arra gondolotam, hogy insta/tiktok sztar kell hanem csak a kinezetre kb milyen legyen.

A koromat illetoen meg kicsit melle lottetek 26 vagyok.

2023. jún. 10. 13:10
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

Nem nagyon érted a lényeget. Ha neked elsőre feláll rá, akkor a férfiak többségének is valószínűleg. Tehát, nem te leszel a befutó, ha nem tudsz valami pluszt.

Egy átlagos arcú nő, jó testtel és erős kisugárzással bőven kap átlagos pasinál jobbat. Ennyi a lényeg.

2023. jún. 10. 16:31
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Mert vannak ferfiak akik nem veszik eszre ha tetszenek egy nonek.
2023. jún. 20. 19:40
 20/20 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha nem lenne internet? Akkor ezek a felmagasztalt lánykák mit kezdenének magukkal?

6. Ez a lány teljesen átlagos, az ég világon semmi extra sincs benne. Ő önmagát isteníti, sztárolja. Saját magába szerelmes, mint a hasonló lányok tömegei. 1000 videó önmagáról, semmitmondó üres videók hogy önmagát viszont láthassa, lájkok, kommentek.

Ha utánam dobnának sem kellene egy ilyen! Miért? Mert ez számomra sokkal taszítóbb annál, minthogy az időmet rá áldoznám. Tudom, a férfiaknak lyuk-lyuk, de én ilyen sem vagyok.

2023. jún. 22. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!