Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni így?

Figyelt kérdés
35 évesen sosem volt még barátnőm. Mindig elutasítottàk a nők a közeledésem. Nem kaptam esélyt senkitől még egy randira sem. Normálisan kommunikálva próbálkoztam pedig. Neten sok társkeresőn fent vagyok és aktívan használok mégsincs sikerem ott sem. Pedig nem a legfelső kategóriás nőket célzom. Elvesztettem a reményt. Nagyon rossz érzés. Nem tudok magamra férfiként tekinteni. Sosem kaptam pozitív visszajelzéseket a nőktől. Valamiért ez nekem nem jár. Mit tudok még többet tenni ezért?
2023. jún. 10. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

A külsőddel biztosan nem állsz túl jól.

35 évesen semmi?

Halál komolyan mondom neked minden rosszindulat és vicc nélkül, hogy menj el egy luxus szép rosszlányhoz, biztosan kis pénzedbe kerül, de mivel 35 éves korodig egy nőre sem kellett költened így megéri.

Utána könnyebb lesz egy fokkal.

2023. jún. 10. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Sport, tartás, erő, önbizalom, védelmezés. Ezek a férfi programok vonzók a nőknek. Én a sporttal kezdeném és önismereti tréninggel folytatnám.
2023. jún. 10. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg alacsony vagy, nem túl férfias. Emiatt nincs semmi esélyed.
2023. jún. 10. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Hol próbálkoztal ismerkedni eddig ?
2023. jún. 10. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogyj le és eddz. Egy idő után jön a változás
2023. jún. 10. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!