Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már, hogy a veled ellenkező nemű kasszás bókolt a boltban?
Figyelt kérdés
Váratlanul ért? Mit reagáltál?2023. jún. 8. 19:44
1/23 anonim válasza:
Tőlem megkérdezték hogy itt fogyasztod??
Én mondtam hogy nem, csak leültem megenni.
2/23 anonim válasza:
Igen, ha az annak számít, hogy "Neked van ilyen jó illatod?"
3/23 anonim válasza:
Volt. Úgy tettem mint ha nem hallottam volna és gyorsan elköszöntem fizetés után.
4/23 anonim válasza:
Szerintem én kasszában férfit még nem is láttam max lidl-ben, sparban diákfiúkat akik fel se néznek szerintem az se tudják egy vevő férfi vagy nő, csipogtatnak összeg fizetés és jön a kövi.
5/23 anonim válasza:
Fizetéskor kezébe nyomtam a bankkártyámat, hogy húzza már le, ő meg leleste róla az adataimat és estére bejelölt facén :D
6/23 anonim válasza:
"Szia dugipofi, látom akciós a szalámi!" 😉😘
7/23 anonim válasza:
Azonos nemű mondta, hogy szép a mosolyom, miután megdicsérte a halloweeni körmöm.
De ez nem először fordul elő, cuki vagyok, na, mit csináljak. 😁
8/23 anonim válasza:
Akkor leszbikus volt a pénztáros.
10/23 anonim válasza:
Nem volt leszbi, csak kedves. Mondom, hogy más nők is mondták már, hogy vagy a szemeim vagy a mosolyom szép.
Nemcsak baszási indíttatásból lehet bókolni. Ha bátrabb lennék, én is mondanám más lányoknak, mennyire szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!