Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk előfordult már veletek, hogy az utcán vagy bárhol egy ellenkező nemű végig titeket bámult, miközben ott volt a párja mellette?
Rühellem ha bármilyen pasi bámul meg. De ma pl. olyan volt, hogy feleségével (valószínűleg) és kezébe a kisgyerekükkel cipőket nézegettek, én meg ott próbálgattam közel egy-kettőt. A pasas többször direkt közel jött és végigbámult és látszott a tekintetén, hogy ki van éhezve mint a fene.
Hihetetlenül gusztustalan és undorító az ilyen, remélem felfordul.
Elő.
Aztán a kétajtós szekrény palija észre vette,oszt majdnem elmarta a grabancom.
velem elég sűrűn amikor kimozdulok egy nagyvárosba
van, amikor egy egész helyes csaj mellett ott próbál feszíteni valami nyomi lúzer és velem szemez a csaja, én meg full alfán bámulok rájuk, főleg a csajra, a csajnak tökre tetszik, a srácnak meg full kellemetlen
de általában azért ennyire nem is bátrak meg általában azért nem is ennyire pofátlanok, szóval amikor úgycsinálok, mintha éppen akkor venném észre, hogy bámul a csaj akkor rögtön el szokták fordítani általában a fejüket
20f
egyébként véleményem szerint amelyik csaj mellett mondjuk egy nálam sokkal alacsonyabb státuszú srác, és a csaj elég pofátlan, hogy jól megnézzen azt szerintem el is lehetne csábítani a barátja mellől...
az az elméletem, hogy mondjuk nem direktbe kellene csinálni, hanem hogy merre van ez és ez, nem idevalósi vagoyk, eltévedtem, stb. stb, vinni pár percig a beszélgetést, finoman bókolni, hogy milyen kedves és segítőkész, aztán valami elérhetőséget kérni, mondjuk barátja mellett elég lesz megkérdezni a nevét is és facebookon egy baráti találkozónak álcázott randit megbeszélni persze a csaj is tudja mire megy ki a játék
ennyi az elméletem... kinek mi a véleménye róla?
6-os
ehehehe
jó ötlet
mármint nekem mint csajnak
bejönne :D
egyébként meg. előfordult :D de csak így tök lazán így nézegetett xd
hm érdekesek :)
velem is előfordult már, nem egyszer... ma például ültem mekiben, bejött egy fiatal srác az egyik nőjével. Az meg hátrafordult, végignézett rajtam, majd a nője észrevette és ráordított mint állat :D a srác egyből odakapta a fejét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!