Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel megnyerné a fődíjat a lottón az mennyit javítani a csajozási teljesítményén?
Fogalmam sincs mi az az incel.
De a pénz megszépíti a férfiakat.
Lásd Lölö példáját.
"A pénz nem boldogít. Van 50 millió dollárom, és pontosan ugyanannyira vagyok boldog, mint amikor 48 millióm volt"
Ez az Arnold Schwarzenegger idézet kicsit rávilágít arra az abszurd dologra, hogy a pénz igenis számít.
Nyilván ugyanúgy stresszelsz majd valamin, de legalább nem azon, hogy a számla ki lesz -e fizetve.
Az incelség egyébként mint olyan, teljesen értelmetlen. Legalábbis a gyakoris nézetek.
Tartós kapcsolatban élek, de 30 év felett alakult ki az első randim is.
Semmiben és sehogyan nem változtattam ahhoz képest, amilyen mindig is voltam. Sem gazdag, sem jóképű nem lettem.
Ekkor vettem igazán észre, hogy mennyire hülyeség amikor azzal jönnek válaszokban, hogy "fejleszteni kéne magad".
Olyan hihetetlen, hogy eddig is rendben voltál, mégsem jött össze!? Tanúsítom, hogy van ilyen pedig. Hozzáteszem a nőgyűlöletet és többi baromságot sosem osztottam, de sokszor tényleg csak szerencse kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!