Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elhízottabb nők a femcelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elhízottabb nők a femcelek nagy része?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen embert ismerek, van akik csak látásból. Szerintem ezek 99% a szomorú , magányos hölgy. 20-45 közötti nőkről beszélek.

Kijelenthető hogy aki nem tud (bármilyen oknál fogva) lefogyni az sose fog kellene egy normal/sportos alkatú,tehetős férfinak sem?

Ritka esetek amivel példálózni szoktak hogy átlagos vagy csúnyácska csaj & jóképű hapsi > biztos egyszerre több vasat tart a tűzben

Fogyjon le aki tud vagy menjen ugorjon le a hídról, vonat alá stb. Vagy rendezkedjen be az egyedülálló életére és pl fogadjon be az utcáról egy macskát? A többi idejében éljen a munkájának és ne is gondolkozzon pasizásról és családról? Hiszen h nem tud trendi nő külsejű lenni akkor neki nem jár a társas boldogság?

2023. jún. 7. 07:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Van bőven duci csaj ismerősöm és én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Sokkal normálisabbak, empatikusabbak, mint egy vékony, instamodell jellegű csaj.

Általában ezek a vékony csajok nézik le a férfiakat.

2023. jún. 7. 09:07
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Hát ami engem illet, 32 évesen 170 cm-hez 50 kg sem vagyok. Ez a másik véglet, ugyanúgy esélytelenné tesz, mint a jelentős túlsúly. Főleg, hogy így nyilván nincs sem mellem, sem fenekem. Mondjuk a fejem is ocsmány. Kamu, hogy a férfiaknak nem (annyira) számít a külső. De persze nyilván van az a borzasztó alak, aki még engem is megdugna, amikor épp nincs totál kiütve a piától vagy a drogtól... Kölcsönös vonzalmon alapuló együttlétre viszont semmi esélyem.
2023. jún. 7. 09:22
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

"Ritka esetek amivel példálózni szoktak hogy átlagos vagy csúnyácska csaj & jóképű hapsi > biztos egyszerre több vasat tart a tűzben"

Őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy bármely nő egy ilyen tipikus incel szexfantáziát / vágyálmot valósnak tekintsen, nemhogy példaként hozzon fel.

2023. jún. 7. 10:26
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem jelenthető ki!

Én túlsúlyos nő vagyok, és világ életemben jó pasijaim voltak, sose voltam magányos, és nem egy régebbi futó kapcsolatom rágja mai napig a küszöbömet egy-egy újabb menetért.

Közben ugyan megházasodtam, gyerekeink vannak, és boldogok vagyunk a sportos, jóképű férjemmel, aki nem tart több vasat a tűzben 😂 Attól, hogy valakin vannak felesleges kilók, még élhet kiegyensúlyozott, boldog életet, akármennyire is fáj.

2023. jún. 7. 12:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy aki femcel az elhízott is. Vannak nők, akik kis vagy éppen nagyobb súlyfelesleggel is vonzóak és párkapcsolatban élnek. A femceleknek az incelekhez hasonlóan az eltorzult világnézetük, a "nekem minden is jár, de tőlem ne várjon el senki semmit" mentalitás sugárzása miatt nincs senkijük. Egy "szoftercsere" után ha nem is válogathatnának a világ legjobb pasijai közül, de átlagos párja simán lehetne mindnek.
2023. jún. 7. 22:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Pont, hogy a duci barátnőim mentek legelőször férjhez! Es nem a maradékhoz, hanem kifejezetten jól kinéző, normalis fizetéssel, szakmával rendelkező pasihoz. Nővérem detto! A férje 3 havonta viszi ide-oda, tenyerén hordozza...nyaralás wellnes stb. Hiaba vagyok vékony, engem mindig csak a csórók talalnak meg
2023. jún. 8. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!