Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet úgy tartós kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy tartós kapcsolat hogy lejjebb adtam az igényeket?

Figyelt kérdés
Általában itt a gyakorikérdéseken szokták mondani hogy ad lejjebb az igényeket meg a saját kategóriádban keresgélj, valóban nem vagyok helyes, sőt inkább csúnya, így lejjebb adtam az igényeket és egy hozzám hasonló nővel összejöttem, Három hónapja együtt vagyunk, jól elvagyunk, sokat beszélgetünk, de igazán nem vonzó annyira nekem, ugyanis folyamatosan a csinos a nőkről ábrándozok, így próbálok rá koncentrálni de valahogy a fejemben ezek a csinosabb nők vannak, metrón, BKVn állandó a csinos nőket nézem...
2023. jún. 5. 21:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Nézni szabad, de törekedj arra, hogy őt ismerd meg és a jót, szépet lásd benne. Ha azok után se vonz még egy kicsit se, akkor inkább szakíts.
2023. jún. 5. 21:50
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Én is azon gondolkozom hogy lejjebb adjam az igényeimet és pont ez a problémám hogy így járok mint te. Szex milyen vele? Ott se annyira vonzó?
2023. jún. 5. 21:50
 3/19 A kérdező kommentje:
2. Az elején jó volt mert új test új élmények de így két hónap után már kezd nem olyan jó lenne
2023. jún. 5. 21:52
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Off, de biztos csúnya vagy? Nem lehet h csak kishitű?
2023. jún. 5. 21:59
 5/19 anonim ***** válasza:
50%
#3 Ajj pont ettől félek. Ott meg úgy érzem elszállna az egész. Ez nagyon nehéz szitu. Merre hajlasz?
2023. jún. 5. 22:03
 6/19 anonim ***** válasza:
80%
Tartós kapcsolat, ami szexben merül ki, de nem nézed, hogy milyen ember? Lehet, de az csak szexkapcsolat nem párkapcsolat!
2023. jún. 5. 22:06
 7/19 anonim ***** válasza:
54%
Ha tudsz egyedül létezni és nem félsz attól, hogy egyedül öregedsz meg akkor ne hagyd alább. Azonban ha az a típus vagy aki csak arra tud gondolni, hogy nő kell neki egyéb hobbik nélkül akkor fogadd el amit kapsz.
2023. jún. 5. 22:06
 8/19 anonim ***** válasza:
66%

Lehet így is kapcsolat, a legtöbben amúgy is így vannak. Az emberi szexualitás általában nem hosszú távú, és legelsőként pont a testiség "merül ki". Magyarán unalmas, semmilyen lesz a szex és már igazából csak a közös élmények, a kényelem és a beletörődés tartja össze a kapcsolatok 90%-át.

A szerelem nem más mint a kezdeti felfokozott vágy (főleg szexuális, testi vágy) a másik iránt, de ez rendszerint 1 év alatt alábbhagy még a nagyon durván szerelemeseknél is, sokaknál pedig meg is szűnik és tényleg csak az tartja össze a kapcsolatokat, hogy együtt könnyebb, ott a közös gyerek, a hitel, a közös tualjdon stb.

De csúnya emberként vagy ez vagy a beletörődés a magányba. Esetleg még azt lehet elképzelni, hogy meggazdagszol és kvázi pénzért veszel magadnak szép nőt, aki majd szül neked, lehetőleg nem olyan ronda utódokat.

2023. jún. 6. 06:20
 9/19 anonim ***** válasza:
74%
Azért nem csak a közös élmények, a kényelem és a beletörődés tartja össze a kapcsolatok 90%-át, hanem az idöközben kialakuló szeretet is.
2023. jún. 6. 07:38
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Ő fog kidobni téged, amint talál egy nálad jobb képű kant, akinek ő is kellene.
2023. jún. 6. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!