Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néz messziről, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz messziről, ha amikor ott vagyok előtte rám sem néz?

Figyelt kérdés

Van egy helyes buszsofőr,egy kicsit idősebb mint én így ránézésre 40 körüli.

Sokszor van úgy hogy a megállóba várom a buszomat, és az út másik oldalán lévő megállóba akkor érkezik meg (egy másik busszal nyilván) és folyamatosan bámul amíg el nem indul,de elég feltűnően , és ez sokszor van így. És biztos,hogy engem néz,mert többször csak egyedül vagyok a megállóban. Mostanában azon a buszon is szokott lenni amivel jövök haza melóból, direkt elől szállok fel, de akkor nem vagy alig néz felém. A visszapillantót bámulja vagy a kormánynál matat, ilyesmi. Ez kicsit fura nekem.

2023. jún. 5. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
2023. jún. 5. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Távolról bátrabb, face to face már kevésbé. Ez nem ritka :)
2023. jún. 5. 21:38
 3/9 A kérdező kommentje:
1es ,ez a kérdés, hogy jön ide? Nem ugyanaz a szituációt.
2023. jún. 5. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, de ne tedd magad vele míg nem tudod meg, hogy foglalt-e.
2023. jún. 5. 21:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akarok beégni, ezért részemről ennyit tettem/teszek, hogy felszállok elől és ha van hely akkor le is ülök az első ülésre. 7 körül megyek haza akkor már nincsenek olyan sokan a buszon, így ha akar hozzám szólhatott volna.
2023. jún. 5. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet foglalt azért nem szól...
2023. jún. 5. 21:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor minek néz folyton ha meglát?
2023. jún. 5. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert nézni még szabad.
2023. jún. 5. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
7# attól még megnézhet, ha bejön a külsőd.
2023. jún. 5. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!