Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelsegbol kigyógyulás titka az, hogy mélyen magadba nézek elfogadom a hibáimat javítok ezeken és felhagyok azzal, hogy mindig valaki másra kennem a sikertelenségem?
Én a kérdésre válaszoltam, te mire?
Lehet lepontozgatni, de ez a tényállás.
155cm/100kg nőben mi a vonzó?
Semmi, csak adott férfinek nincs jobb lehetősége.
Ilyen nőknél viszont bárkinek van lehetősége, mivel a kutyának sem kellenek.
Innentől kezdve értelmetlen az egész incel-agymenésetek.
13.
A való életben néha tényleg van olyan, hogy jó pasinak tényleg tetszik egy husisabb nő akármilyen hihetetlen ez neked:)
8:
7-es vagyok.
Nincs itt megoldás. Valaki csodálatosan tud énekelni, valaki csak hamisan. Valaki olyan erős, hogy egyedül felviszi a zongorát az emeletre, valaki még a dinnyét se bírja. Valaki még a pókot is látja a falon messziről, valaki meg szemüveg nélkül közlekedni sem tud.
Ez jórészt adottság.
Mit tud csinálni a kérdező? Próbálja meg kimaxolni a külsejét és az anyagi helyzetét. Konditerem, szolárium, új haj, új ruhatár. Legyen magas fizetése, megtakarítása, lakása, autója.
Ezekkel a lépésekkel lényegében meg is tette, amit tud.
Viszont az ilyen személyiség meg hasonlókkal jönni nettó hazugság.
Berki Krisztián olyan jó ember volt? Vagy most ez a PsG Ogli 7 nevű srác? Zámbó Krisztián? Varga Viktor? Curtis? Lmen Prala? T. Danny? Hányat soroljak a hazai ismert "szimpatikus" férfiak közül? Mind hót undorító személyiségű ember, azt mégis annyi nőjük van, amennyit meg sem bírnak számolni.
Szóval nekem ne gyertek itt a kamudumákkal, mert a valóságban bárhová nézel, mindenhol cáfolatokat látsz.
És igen: add le az igényeidet. Ne akarj szép formás babaarcú nőt, mert ahhoz kevés vagy. Érd be azzal, ami jut.
Szívesen! Jöhetnek a zöld kezek! 💚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!