Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű férfiaknak miért nézi el sok nő azt ismerkedéskor, ha idősebbek?
Figyelt kérdés
Én nevetségesnek tartom még a gondolatát is, hogy 31 évesen tetsszek mondjuk egy 25 éves csajnak is. Jó esetben a velem egykorúak érdeklődnek irántam, vagy az idősebb nőcik. Ha odamennék egy fiatal csajhoz ismerkedni még lehet valami zaklató perverznek gondolna. Az egyik kollégám meg 30, kinéz vagy 25-nek, jóképű és fiatal arcú és 21 éves csinos barátnője van. Mi ez az igazságtalanság? Akkor miért nem marad mindenki a saját korosztályánál?2023. jún. 5. 14:42
12/18 anonim válasza:
#10-es es nem zavar a 20 evvel idosebb pasi lottyedt teste meg rancos bore?
13/18 A kérdező kommentje:
10. Pont azt írtam, hogy én ismerkednék fiatal nőkkel, csak nem szoktam nekik tetszeni, de ne zavarjon.
1. Másoknál lehet nem, én nem szoktam tetszeni még a 25 éveseknek sem. Nem úgy nézek ki.
2023. jún. 5. 16:40
14/18 anonim válasza:
Ha idosebbnek nezel ki a korodnal, akkor te is probalkozz idosebb korosztalyban.
15/18 anonim válasza:
31 evesen a 65 evessel akarsz ismerkedni? Az a nevetseges hogy te tartod nevetsegesnek hogy a 25 eves fiatal hozzad. Egy 31 eves ferfi meg a 23-24 eves erettebb gondolkodasu nokkel is siman osszejohet sot. Meg mindig ketszer annyi eselye van mint a 23 eves fasziknak akiknek a pialason meg a bulin kivul semmi mas nincs tervben meg. Hulyesegeket beszelsz.
16/18 anonim válasza:
Hát én nem osztom ezt. 33 éves vagyok és 25 az elég jó kor. A komolyabb 20-25 évesekkel vagyok egy szinten.
17/18 anonim válasza:
30 évesen könnyedén lehet találni 20-25 éves lányokat. 40 körül kezd látványosan öregedni a férfi test. Csak a mértéke változó életformától függően. Meg is tapasztaltam, 30 évesen lazán vették a lapot 20-as lányok. 40 fölött már inkább az számít, hogy milyen egzisztenciád van és lehetőleg szebb legyél egy fokkal az ördögnél. De a 20-as korosztálynál már jóval kisebb az esély ismerkedésre, mint 30 évesen.
18/18 mikeXxX válasza:
43 Èvesen 19 èves flörtöl velem plusz a 27 èves kollègája is most akkor közellenség leszek neked vagy mi lesz 😆?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!