Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok, hogy az alfahímek a szárnyuk alá vegyenek egy-egy incelt, kiokosítandó őket csajozás terén? Cserébe meg az incelek lehetnének az alfahímek inasai.
Hátazigen:D
Mondjuk megnézem mikor lesz vonzó a csajok számára egy olyan pasi, aki hajlandó másnak csicskázni néhány olyan tippért, ami amúgy fenn van az interneten, sőt, a csapból is ez folyik...:D
Arról nem is beszélve, hogy ha az incelnek lennének barátai, meg tudná oldani magától is ezt a dolgot. Csakhát nincsenek neki...
Először kezd el kicsit saját magadat.
Első lépésben mondjuk ne akarj valaki szolgája lenni.
Az szerintem egy elég jó irány.
Nem, mert az alfahimek (szexualis burzsoazia) tartoznak nekunk, nem mi nekik :)
39F incel
Annyira sajnálom, hogy ez az oldal ennyire elfeledett lett.
A gyakori kérdés alatt én azt értem, hogy van egy kérdés ami sok emberben megfogalmazódik ezért gyakori.
De itt sok hülye kérdés fogalmazódik meg mindíg annak az 1-2 embernek a fejében.
Az ilyen kérdéseket elvből törölném azonnal.
Ki az a beteg aki egyáltalán ilyeneken gondolkozik, hogy valaki incel szolgát akar magának?
Pénz... Magasság... Jóképűség... Banyeg ezek üres kifogások csak az meg van ugyi?
Csóródiák koromban , mikor pultosként melóztam , volt a legtöbb egyéjszakás hercegnőm életemben, pedig már akkor is jobban hasonlítottam deVitóra mint Brad Pittre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!