Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ingyen ismerkedni online?
Figyelt kérdés
Van valami kifejezetten ingyenes online oldal, ahol tudsz üzeneteket küldeni másoknak anélkül hogy fizetnél?
Kipróbáltam a chat.hu de valamiért nem tudok üzeneteket küldeni, ez gyanítom azért van mert nem fizettem, ha rosszul mondom akkor kérlek javítsatok ki.
2023. jún. 5. 07:34
11/14 anonim válasza:
Ne ismerkedj online. Én megjártam ezzel nagyon pedig nem 20 éves vagyok már. Egy oldalon, nem társkeresőn "megismerkedtem" nővel, jól néz ki, okos, minden szuper tulajdonsággal rendelkezik. De nem lehet közel kerülni hozzá. Nem enged magához, ne mond konkrétan semmit magáról, egyszóval egy fantom, hiába tudom hogy néz ki. Az a gyanúm hogy házas, vagy pedig kapcsolatban él és csak levelezésre vágyik. Úgyhogy nem érdemes netesbe belekezdeni, mert valami bibi úgyis van. Ahol nincs 1-2 hét után telefonszám csere, találkozás, ott nagy sunyi van. Személyesen ismerkedj.
12/14 anonim válasza:
Ja, a többezer pár, akik neten ismerkedtek meg, mind defektes és minden párnak az egyik tagja házas volt a megismerkedéskor :D
Idióta dolgot mondtál most ezzel utolsó.
13/14 anonim válasza:
Értelmezz, én a saját esetemről írtam, nem a többi párról! Nyilván van happy end, de nem mindenkinek sikerül.
14/14 anonim válasza:
"Úgyhogy nem érdemes netesbe belekezdeni, mert valami bibi úgyis van"
Miért lenne mindig valami "bibi"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!