Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyárakban soron dolgozó fiatal csajok, hogy reagálnának ha egy fiatal mérnök pasi udvarolna nekik?

Figyelt kérdés
2023. jún. 4. 11:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Direkt fogalmaznak úgy, hogy a nő passzív. Nem tudják, milyen az, ha akarják őket.
2023. jún. 4. 13:20
 12/17 A kérdező kommentje:
11. Te meg miről beszélsz?
2023. jún. 4. 13:56
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

Tökéletesen egyetértek a "8 és #11-el. Siralmas ahogy az incelek gondolkodnak rólunk. Aki szép, aki kell azt "viszik". Hát nem, kispajtások. Nem visz senki.

Ugyanezek irkálják azt is hogy aki szép, nem kövér azt már "elvitték, elvették" 22 évesen. Nem tudom miféle kő alatt élnek az ilyenek 😅 de hogy fogalmuk sincs az életről az fix.

2023. jún. 4. 14:03
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
Egyik sem vagyok, de gondolom ugyanúgy reagálnak mint bármelyik másik esetben, van aki lehetőséget lát, van aki gyanakodik hogy biztos csak szexre kell, van aki nem gyanakodik van aki örül neki van aki nem. Az hogy a pasi mit akar, nem függ a végzettségtől.. valószínűleg csajozni, szexelni de előfordulását hogy komolyabban.
2023. jún. 4. 15:29
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom... Hogy gyűlt össze ezen az oldalon ennyi elmebeteg? Ezt nem sértésként írom, hanem tényleg, kíváncsi vagyok rá...

Fel sem merült bennetek, hogy azért írjuk így, mert így terjedt el a köznyelvben a kifejezés? Gyakorlatilag épp a saját nyelveteket köpköditek a beteges paranoiátok miatt.

Megnyugodhattok: Fordított nemnél is pont ugyanígy írtam volna a dolgot, ahogy életem során már tettem is.

És mi már megint ez az incelezés és hogy nem tudjuk, milyen, ha akarnak minket? Hahó, olvassátok már el a hozzászólásom! Konkrétan azt is leírtam, hogy volt, aki meg is kedvelt.

És nem egyszer írták ám nők is az oldalon, hogy a normális férfiakat 30 alatt már elvitték. Menjetek, köpködjétek meg őket is, ha ennyire gyűlölködni akartok csak értelmetlenül.

2023. jún. 4. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:
28%

15, "Fel sem merült bennetek, hogy azért írjuk így, mert így terjedt el a köznyelvben a kifejezés?"

Bizonyos körökben terjedt el így, én például nem ilyen megalázóan, tárgyiasítva fogalmazok.

Ez a szép a magyar nyelvben, rengeteg féleképpen ki tudod fejezni magadat, valaki a primitív, lealacsonyító kifejezésmódot választja, mások pedig másokat nem ledegradálva fogalmaznak.

2023. jún. 4. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

#17: Ez most olyan szintu belemagyarazas volt, mint amit az incelek tolnak.

A koznyelv, az nem bizonyos korok.

2023. jún. 4. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!