Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert akar mindenhova velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akar mindenhova velem jonni ha laza kapcsolatban vagyunk?

Figyelt kérdés

Regota ismerem, tortennek koztunk dolgok, amik tullepik a baratsag hatarat. Neki vannak mas lanyok mellettem, akikrol mindig mesel.

Nekem volt amikor volt, most epp nincs, de reszemrol ebbol vele nem lehet soha semmi komoly. A srac mindig mondja hogy csinalhatnank egyeb dolgokat is: menjunk kavezni, fozzunk egyutt, utazzunk el egyutt nyaron stb.. En tanaris vagyok es nyaron gyerekeket taboroztatok. Mondta, hogy o is akar jonni hogy idegesithessen engem. Aztan rakerdeztem hogy ennyire szereti a gyerekeket vagy miert akar jonni. Az volt a valasza, hogy szerinte jol szorakozna de nyilvan miattam szeretne jonni, hogy idot toltsunk egyutt... Nem tudom hogy neki milyen erzesei lehetnek.... Mert mondasa szerint kedvel de semmi tobb.

2023. jún. 2. 10:36
 1/10 A kérdező kommentje:
Mindketten 22 evesek vagyunk
2023. jún. 2. 10:39
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Mert magaenak akar.. de nem is tudom hogyan tudsz olyannal lenni testileg aki tobb not is kezelget.
2023. jún. 2. 10:42
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem tartom kizártnak, hogy többet akar és azt gondolja, ha több időt töltötök együtt szex nélkül akkor idővel benned is kialakulhat több. De persze ezt nem vallaná be, mert tudja, hogy te nem akarsz többet. De ez csak egy tipp.
2023. jún. 2. 10:43
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Off: en is tanaris vagyok, te hol talaltal ilyen gyerekeket taboroztato nyarimelot?
2023. jún. 2. 10:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy most nem akar semmit, de remenykedik hogy par honap mulva talan? Volt egyszer hozzam egy kerdese (miutan en arrol beszeltem hogy lassan el tudnek kepzelni komoly kapcsolatot csak neha ra embert talalni) hogyha egy fel ev mulva valami komolyat akarna benne lennek e. Mondtam hogy nem lenne ilyen es nem hinnem :D
2023. jún. 2. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Én sztornóznám, nem elég, hogy másokat is kezelget még hazudik is. 😂
2023. jún. 2. 11:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem biztos hogy hazudik, lehet magahoz se oszinte
2023. jún. 2. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Ez egy hímkhurva, majd rád ragaszt valami betegséget.
2023. jún. 2. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
21%
Írj nekem, én szívesen megismernélek személyesen 43 vagyok. Ha elég a barátság extrákkal kapcsolat
2023. jún. 4. 18:57
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
9 xdd
2023. jún. 5. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!