Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek van fent társkeresőn olyan nő, aki nem is akar ismerkedni?
"biztosan van aki kezelgeti."
De irigy valaki, hogy nem téged kurogat.
Én fent vagyok komoly szándékkal, és teszek energiát a beszélgetésbe, ahol látom, hogy a másik is és érdekes, intelligens. Randim is volt már több. Ennek ellenére tényleg fárasztó, mert nehéz igazán passzolót találni. Ráadásul én a férfiak esetében érzem azt, hogy nagyon ki vannak égve. Én amint érzem magamon, hogy nem vagyok lelkes, ott hagyom, aznap nem írok, vagy akár egy hónapra jegelem. Inkább feltöltődök a saját valós életemben. Tényleg fárasztó. Csak sok ember ezt nem ismeri fel, nem tart szünetet, csak kiég, de ott marad ráfüggve és szenved. Így a normális embereknek is megnehezíti a dolgát, mert elmegy a kedvük nekik is pár ilyen után.
Aki ki van égve, attól el kell köszönni, nem kell erőltetni. Van, aki nem egotuningnak használja, csak meg kell találni a tűt a szénakazalban. És neked is javaslom, hogy ha eleged lett belőle, egy időre pihentesd. Majd jönnek újak, lelkesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!