Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek van fent társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek van fent társkeresőn olyan nő, aki nem is akar ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tegnap matcheltünk, én 27 éves férfi vagyok, ő 30 éves nő. Udvariasan írtam neki, ahogy szoktam. Válasz csak elvétve érkezett, az is csak arról szólt hogy ő mennyire belefáradt már az online társkeresésbe, semmi kedve az egészhez, szar az egész. Utál pötyögni, meg eleve számítógép előtt ül egész nap a munkája miatt, így nincs kedve már a képernyőt bámulni. Mondtam neki, hogy ha már így összematcheltünk, egy fikarcnyi esélyt adhatna a dolognak. Aztán már semmi válasz… egyáltalán. Mi az értelme ennek??? 30 évesen is ilyenek a nők? Igencsak dekoratív volt a csaj, gondolom nincs rászorulva az online datingre, biztosan van aki kezelgeti.
2023. jún. 1. 07:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

"biztosan van aki kezelgeti."

De irigy valaki, hogy nem téged kurogat.

2023. jún. 1. 12:19
 12/16 anonim ***** válasza:
16%
Kenyszerbol van ott. Eloben nem jott a feher herceg, vegul rafanyalodott a netre, de ott sem tobzodnak a hercegek. Ezzel a stilussal, meg a mesterkelt udvariaskodasoddal, te sem tartozol a hercegek koze. Meg neten keresztul is erezni a kishitusegedet.
2023. jún. 1. 12:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én fent vagyok komoly szándékkal, és teszek energiát a beszélgetésbe, ahol látom, hogy a másik is és érdekes, intelligens. Randim is volt már több. Ennek ellenére tényleg fárasztó, mert nehéz igazán passzolót találni. Ráadásul én a férfiak esetében érzem azt, hogy nagyon ki vannak égve. Én amint érzem magamon, hogy nem vagyok lelkes, ott hagyom, aznap nem írok, vagy akár egy hónapra jegelem. Inkább feltöltődök a saját valós életemben. Tényleg fárasztó. Csak sok ember ezt nem ismeri fel, nem tart szünetet, csak kiég, de ott marad ráfüggve és szenved. Így a normális embereknek is megnehezíti a dolgát, mert elmegy a kedvük nekik is pár ilyen után.

Aki ki van égve, attól el kell köszönni, nem kell erőltetni. Van, aki nem egotuningnak használja, csak meg kell találni a tűt a szénakazalban. És neked is javaslom, hogy ha eleged lett belőle, egy időre pihentesd. Majd jönnek újak, lelkesebbek.

2023. jún. 1. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
És nyilván elege van a nőnek, ha ilyen lekezelően beszélsz róla, hogy "valaki kezelgeti". Nem, az incel tévhiteitekkel szemben vannak szép és okos és normális nők, és nem, nem akad feltétlenül a valóságban nekik tetsző pár, avagy "minden ujjukra 10 pasi". És attól még, hogy lenne lehetőségük rá, nem akarnak minden kanos pasival dugni, hanem egy minőségi párkapcsolatot keresnek, aki tiszteli és értékeli őket. De elnézve az itteni kérdéseket és megnyilvánulásokat, valóban nincs egyszerű dolguk.
2023. jún. 1. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:
25%
14. Igen minden no egy megtestesult huseg peldakepe es mindenki kapcsolatot akar csak 😀
2023. jún. 1. 14:01
 16/16 anonim ***** válasza:
72%
A legtöbb nő a netes társkeresőkön jellemzően azért van, hogy simogassák az egoját. :D Ahogy a legtöbb férfi meg azért, mert "ingyen" szexet akar azonnal... A két csoport meg szidja a másik oldalt. :D
2023. jún. 1. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!