Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beülhetek egyedül fél 9-kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beülhetek egyedül fél 9-kor egy romkocsmába Budapest belvárosában, vagy hülyének néznek?

Figyelt kérdés

Ismerkedés céljából tenném.

(A netes párkeresés nem az én világom.)

2023. máj. 30. 15:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%
9es lehet hogy igazad van, akkor minden elismerésem
2023. máj. 30. 18:03
 12/27 A kérdező kommentje:

A romkocsmát azért írtam, mert úgy tudom ez a gyűjtőneve ezeknek a budapesti helyeknek pl. Szimpla, Fogas, Mazel Tov stb.

Más nagyon nincs is.

2023. máj. 30. 18:06
 13/27 anonim ***** válasza:
73%

Nyugodtan ülj be, senki nem fog hülyének nézni. Én férfiként kívácsi lennék az eredményre - a netes társkeresés nekem sem a világom -, írd meg ide, ha voltál már pár alkalommal.

Ha nincs kedvetek romkocsmába menni, még tudom javasolni a tetőteraszokat:

[link]

Szerintem igényes helyek (mondjuk még csak kettőben voltam), lehet iszogatni, de néhol vannak nagyon finom kaják is. A Leo Rooftopban ( [link] pl. kifejezetten jók az ételek, máshol inkább csak nass. Ezek jellemzően asztalfoglalósak, egyedül nem biztos, hogy annyira fun ott üldögélni, de ha eleve úgy tervezed, hogy csak eliszogatsz, megvacsizol, nézelődsz, akkor ez is működhet. Ha egyedül feszengenétek, menjetek ketten inkább.

Még a Good Spirit Bar ( [link] jutott eszembe, ahova érdemes lehet elmenni. Vannak kis asztalok is, de a pultnál is el lehet üldögélni, meginni valamit.

Remélem, sikerrel jártok! :)

2023. máj. 30. 19:12
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nekem volt találkám egy barátnőmmel akkor 24/L voltam, de nem jött el, mivel hirtelen elhunyt a nagymamája, és a káoszban nem írt nekem, így nem tudtam, hogy miért nem jön. Miután fél órát vártam rá 0 info nélkül, egy baráti társaság odajött hozzám, hogy látják, hogy milyen egyedül vagyok, és nincs-e kedvem csatlakozni. Nagyon kedvesek voltak, lányok és fiúk is, és utána tok jól elvoltam velük. Ez szerintem veled is megtörténhet, ismerkedéshez tökéletes.:)
2023. máj. 30. 20:33
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
14 és ez vegülis jól végződött, örülök hogy vannak még emberek akikben szorult empátia és velük folytattad az estét.Lett folytatás is vagy csak arra az estére szólt?
2023. máj. 30. 20:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok, csak arra az estére szólt:)
2023. máj. 30. 20:49
 17/27 A kérdező kommentje:

Leo Rooftop, Good Spirit Bar, SkyBar stb. ilyen helyekre nem tervezek menni.

Nagyon drága helyek ezek, szerintem éppen ezért kevesen is vannak ezeken a helyeken. Vagy ha igen, akkor randin párban.

2023. máj. 30. 20:59
 18/27 anonim ***** válasza:
87%
Hm, érdekes ötlet. Itt online a férfiak meg vannak győződve arról, hogy rögtön tízen is odajönnének, de a valóságban én azt tapasztaltam, hogy minden eseményre párban vagy társasággal járnak az emberek, és nem túl nyitottak, ha odamennél hozzájuk, ők maguktól pedig nincs miért odamenjenek, elvannak egymással. Kivéve, ha egy szervezett eseményről van szó, oda én is elmegyek egyedül. De jó volt olvasni ellenpéldát.
2023. máj. 30. 21:20
 19/27 anonim ***** válasza:
66%
Rom kocsma nalam az ilyen resti szint.. te a nornal kulturalt kocsmat hivod romnak tuti..
2023. máj. 31. 11:11
 20/27 A kérdező kommentje:

A romkocsma az angol ruin bars -ből jön, erre fordították. Ezek az V.-VI.VII. kerületben található "alternatív" (nem kiper-designos pl. SkyBar) beülős, iszogatós helyek. Nyilván ezekre gondoltam, ezek divatosak Budapesten. (Én nem szimpatizálok velük, de ha ez van, ez van.)

A kocsma nálam a csepeli, kispesti stb. kocsma, amit én semmiképp sem hívnék kultúráltnak.

Kultúrált kocsma?! :))

2023. máj. 31. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!