Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszik egy srác sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszik egy srác sem?

Figyelt kérdés

Nem értem, mi lehet a baj velem.

Nem kell semmi óriási elvárásra gondolni pedig.

De eddig igazából idén egyetlen srác tetszett csak a Tinderen.. Mást is húztam jobbra, de velük nem volt semmi, mert nem voltak szimpik már beszélgetés alapján sem, vagy éppen élőben nem éreztem igazán a kémiát, meg persze nyilván olyan is van, hogy nem is ír rám a pasi.

Azzal a sráccal követjük egymást instán, meg beszélünk néha-néha, de külföldi, ott is él már, és rajta kívül is van még 2-3 ember, akikkel hasonló szituáció van, de nekem még mindig ők tetszenek, egyszerűen nem jön senki más már hosszú hónapok óta.

Volt, akit töröltem már, az sem segített.

Miért lehet ez?

Tényleg nem kell semmi óriásira gondolni, meg sem tudom teljesen magyarázni, miért kedveltem őket annyira.

De már nagyon frusztrál ez, mert velük ugye reménytelen, de más meg nincs senki, aki itt lenne.

Élőben sem találkozom soha senkivel. Munkahelyen sokkal idősebbek vannak, család, minden, baráti társaságom meg nincs, mert akikkel találkozom, velük külön szoktam, ők nem ismerik egymást. :/

2023. máj. 28. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Talán a valós életben kéne ismerkedni és nem a lehetetlen után áhítozni.
2023. máj. 28. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Ellentmondásos a nem kell óriási elvárásokra gondolni és a nem tetszik senki :) Ha senki sem elég jó, akkor ott az elvárásokkal lesz gond.
2023. máj. 28. 16:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ideálba vagy szerelmes, nem valós személybe. Ez így nem fog működni.
2023. máj. 28. 16:31
 4/12 A kérdező kommentje:
2-es, nem arról van szó, hogy nem elég jók, csak nem illenek hozzám, nem vonzódom hozzájuk, nem jön be a stílusuk. Semmi olyanra nem kell gondolni, hogy mondjuk nem tetszik a munkája, vagy nem elég magas, én mindig egészben nézek valakit.
2023. máj. 28. 16:34
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagy egy kissé túlzottan válogatós?
2023. máj. 28. 16:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha magad sem tudod, mi a bajod, akkor én honnan?
2023. máj. 28. 17:04
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
#4 Tehát nem elég jók.
2023. máj. 28. 18:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát valakinek biztos, de nálam ez egy érzés szokott lenni, amit már találkozás előtt is érzek amúgy, hogy van valami szimpi a másikban, és velük utána mindig jól is sikerült a randi is. De ha már ennyire bizonytalan vagyok az elején is, az sosem sült el jól.. Csak valahogy az utóbbi időben egyszer sem éreztem ezt.
2023. máj. 28. 18:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Talán egy képről és a társkeresős profiljáról nem tudod eldönteni, hogy tetszik-e az illető.

Lehet neked jobb lenne a személyes ismerkedés.

2023. máj. 28. 18:26
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak simán femcel vagy. Mivel megszállták az oldalt ezért sok bíztatást fogsz kapni tőlük
2023. máj. 28. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!