Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki ki akar lépni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki ki akar lépni az incel létből mit tegyen?

Figyelt kérdés
Pl első lépésnek jó ha elmegy kondiba és a hátrahagyja a fórumokat ahol incelként van jelen?
2023. máj. 27. 19:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
51%

Netezz kevesebbet, menj ki az utcára, sportolj! Mindegy, hogy mit csinálsz, csak ne otthon ülj! Én nő vagyok, meg nem okoz gondot a beszélgetés, de ismerkedtem már múzeumban, parkban futás, bicajozás közben, míg megálltam inni stb. Egy csomó helyen egyáltalán nem fura, ha beszédbe elegyedik az ember a másikkal. Ha valaki nem akar beszélgetni, akkor sem biztos, hogy nem vagy szimpi. Lehet, hogy csak egyedül akar épp lenni.

És ami még fontos! 2 incel, mamahoteles kollégám van. Mintha testvérek lennének! Most csak az ő példájukon szedem össze az ötleteket. Szóval ne vedd magadra, ha valamelyik nem illik rád.

Légyszi', menj havonta fodrászhoz, ha eddig nem tetted! De ne az általános iskolai tabló

szerint vágják! A pajeszt nem borotváljuk fel halántékig, mert egy férfi legalább minimális pajesz nélkül ugy néz ki, mint egy szőrös óvodás. És ne az anyukád válasszon neked cipőt, meg ruhát! Nem kell, hogy drága legyen, de látszik, akit egy anyuka öltöztet. Nagyon kedves, csak csajozni nem nagyon lehet vele. Ha szemüveges vagy, akkor ne olyan keretet válassz, amit külön alkoholista nyugdíjasoknak és inceleknek gyártanak!

2023. máj. 27. 21:47
 12/65 anonim ***** válasza:
0%
10: Alapvetően nem, például wheat waffles nem az. Az olyan férfiakat utálom, akik pár sör után oda vissza kívülről fújják a manoszféra összes tanítását, aztán összejönnek egy nővel és szinte egyből veszik a gyűrűt meg mennek az SZFE -es libsi tüntire.
2023. máj. 27. 21:47
 13/65 anonim ***** válasza:
0%
Amit ilyenkor nem értek, az a nők egyébként. Tényleg ennyire hülyék, hogy elhiszik a férfinak, hogy őszintén térdel előtte, nem csak azért, mert nem akar incel lenni? Vagy lehetséges, hogy a nők tudják ezt, csak jól érzik magukat az elnyomó férfi szerepkörben?
2023. máj. 27. 21:54
 14/65 anonim ***** válasza:
0%

"Vagy lehetséges, hogy a nők tudják ezt, csak jól érzik magukat az elnyomó férfi szerepkörben?"

Vagy lehet, hogy oofydoofypilles a pasi, vagy csak siman beta luzer, foleg, ha gyereke is van a nonek.

38F incel

2023. máj. 28. 01:08
 15/65 anonim ***** válasza:
55%
12es WheatWaffles soha nem volt incel, már az előtt is voltak barátnői hogy elkezdett blackpill tartalmakat gyártani. És ugyanugy ma sem incel, múltkor is volt 1stMan podcastjében és úgy ki volt szívva a nyaka mint a szar.
2023. máj. 28. 03:31
 16/65 anonim ***** válasza:
14%
Az alap problémán, a születési adottságokon sosem fogsz tudni változtatni. A többi hülyeség, amit itt írnak neked mint "menj ki a utcára, így meg úgy öltözködjél" stb. semmit nem jelent. Ennyi a lényeg.
2023. máj. 28. 11:57
 17/65 A kérdező kommentje:
16. Ez nem teljesen igaz ha pl az bajom, hogy kövér vagyok akkor azért lehet segíteni kondival. Meg nem mindegy, hogy az ember gyengen vagy kisprotolva próbal csajozni szerintem...
2023. máj. 28. 12:06
 18/65 anonim ***** válasza:
14%

17! A testsúly mióta SZÜLETÉSI ADOTTSÁG??? pont most írod le, hogy azon lehet változtatni! Igen!

DE! A testmagasságon, csontozaton, egyéb testi adottságokon nem! Érted? az a születési adottság. Látod a különbséget?

Márpedig aki 170 centisnek születik ronda arccal, és mondjuk 9 centis pénisszel az lehet akármilyen kigyúrt akkor is csak egy kigyúrt incel lesz belőle. semmi több, ami mondjuk jó, mert egészségesebb mint a dagadt incel, de ettől semmit nem javulnak az esélyei.

2023. máj. 28. 12:20
 19/65 anonim ***** válasza:
0%

15: Wheat waffles blackpiller és nem tekintem árulónak.

Ő mondjuk az viszont furcsa, hogy felpontozott emberek felpontozott válaszai védik őt. Lehet, hogy áruló. Téged most le kellett volna pontoznia a birkáknak.

2023. máj. 28. 12:24
 20/65 anonim ***** válasza:
21%
A wheat waffless csatorna valóban átment kicsit bluepillbe, viszont most az hones waffless -ről outright mgtow és blackpill tartalom jön. Nem is értem, hogy tudott olyan nőt találni, aki ezt elnézi neki nyugaton.
2023. máj. 28. 12:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!