Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20 és 40 év közötti nőknek nagyjából hány százaléka él egyedül az országban?
Tegnap délután egy pécsi Interspar pénztáránál arra lettem figyelmes, hogy az előttem álló kb. 30 éves nő a szalagra helyezett árucikkei összetétele és mennyisége alapján teljesen biztosan egyedül él, amin én nagyon ledöbbentem. Bár az arcára sokan azt mondanák, hogy átlagos, de szerintem szép, emellett szép formás a teste, igényes megjelenésű, jó ránézni. Szóval összességében illik rá az ÍZIG-VÉRIG NŐ megnevezés.
Ha már az ő szintjén is jelentős számban egyedül élhetnek, akkor az a gyanúm, hogy nagyon sok nő lehet olyan helyzetben, hogy üres lakásba megy haza.
"mivel nem keresnek annyi pénzt, hogy egyedül fel tudnának tartani egy albérletet."
Ne magadból indulj ki. Nem mindenki olyan csóró, mint te és a környezeted.
#20AS
29 vagyok. Saját lakásban fizetem a hitelem EGYEDÜL!!! És tellik mellette minden másra amire szeretném.
19. Sok nőt ismerek, aki teljesen egyedül tartja fenn magát. A legtöbb saját lakásban él.
20 évesen is simán megéltem egyedül, úgyhogy tévedésben élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!