Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éles politikai nézetkülönbsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éles politikai nézetkülönbségekkel működhet egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Külsőre álmaim pasija, az ágyban is odaadó, figyelmes, végre olyan pasi, aki valóban kielégít, nem csak saját maga van a fókuszban. Viszont más politkai nézeteket vall, mint én, sok kérdésben homlokegyenest eltérő álláspontja van, mint az enyém. Szándékosan nem írom le, hogy melyikünk jobb, melyikünk inkább baloldali, nem szeretném, ha a kérdésem alatt a pártok szidása menne.
2023. máj. 27. 12:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19%

10. Ez annyira relatív! Kik vesznek körbe és milyen nézetekkel? Én pl. sosem politizálnék társaságban, ugyanis ez a gyengeség és az ostobaság netovábbja. Mindenféle politikai vagy világnézeti kérdést intelligensen hárítanék. Ugyanis ma a politizálás nem több, mint kit milyen mesterséges nézet, demagógia vagy hazugság vett meg kilóra érzelmi alapon. Aztán társaságban meg megy a panaszkodás, mások birkázása stb.

Nálam kétféle ember létezik. 1. akit emberből faragtak és harmóniában él önmagával és a képességeivel és ennek megfelelően él a környezetével.

2. aki műanyag, diszharmónia jellemzi, másokat okol, önmagát többnek tartja másoknál, erőszakos, sunyi, árulkodós, manipulál.

Sajnálom ha a 2-ik csoportba sok meleg, feminista, kommunista, kapitalista, mindenféle divatos rassz és irányzat embere is beletartozik.

Azért azt vallom, hogy nem teszek kivételt pusztán csak azért, mert a mainstream szerint vannak kivételezett emberek és eszmék. Nálam egy kalap alá van véve mindenki.

2023. máj. 27. 13:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Éles politikai nézetkülönbségekkel nem működik egy párkapcsolat. Ahogy előttem írták. Ez nem csak arról szól, hogy ki hova teszi négy évente az x-t. Ez értékrend. Világkép. Ami meghatározza még azt is, hogy mit gondolsz a nemi szerepekről. Ez például párkapcsolatban nagy hangsúlyt kap. Vagy hogy nevelitek a közös gyerekeiteket. Ezek komoly dolgok, amit nem lehet félvállról venni. De például egy balliberális lány úgyse húzná sokáig egy mi hazánkossal vagy vérfideszessel. És fordítva. Ez egyik félnek sem jó. Mindenki keresse meg a magához illő embert.
2023. máj. 27. 14:41
 13/24 anonim ***** válasza:
20%
Én konzervatív vagyok (de nem fideszes, nem mihazánkos!) és a legtöbb barátnőm liberális volt. A mostani is az. Szinte soha fel sem merül, meg mindig szerelmesek belém, nem ezeken a különbségeken van a hangsúly.
2023. máj. 27. 14:51
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
13. Nem tini kapcsolatokról van szó. Gyere vissza egy 10 éves kapcsolat után, és számolj be hogyan működött! ;)
2023. máj. 27. 15:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én két kapcsolatban is azt tapasztaltam, hogy nem működik hosszú távon. Lehet ez alól kivétel, ha mindkét fél hajlandó tolerálni, hogy nem egyformák a nézeteik, de Magyarországon sajnos az egyik vagy másik oldalhoz határozottan húzó emberek zöme elvakult. Elgondolkozni sem hajlandó a másik oldalról érkező véleményeken, nem hogy értelmes vitát folytatni. És bizony nagyon kevés olyan hétköznapi dolog van, amibe nem keveredik bele valamilyen szinten a politika (lásd lakhatási támogatások, hitelek, családtervezés, gyerek iskoláztatása stb., ezek szinte minden pár életében felmerülő kérdések), ezért közel sem csak négyévente, a szavazófülkében ütköznek ki az ilyen különbségek.
2023. máj. 27. 15:43
 16/24 anonim ***** válasza:
55%
Azért sejtem melyiketek melyik
2023. máj. 27. 16:40
 17/24 anonim ***** válasza:
44%

15. Hidd el, mindenhol valamelyik oldalhoz tartozó embereket találsz. Ami ma megy globális szinten, az teljesen ellentétes velem. Önzőség, elégedetlenség, egoizmus. Nem kell oldalakra szakadni, ez a jellemző szinte az összes emberre!

Ez a világ ebben a formában már halálra van ítélve, ugyanis a felnövekvő generációk már alkalmatlanok e társadalmi vagy a közösségi érdekek képviseletére. Családot alapítani? Ezek? Na jó, tisztelet a kivételeknek. Ami ma létrejött, az kizárólag a műanyag, értéktelen, profitorientált, szemetet, hulladékot termelő, a kötelező elavulásra gyártott termékek lenyomata emberekben. Csak az ÉN a lényeg, erről szól a profit. Ha én elhitetem veled hogy csak magaddal foglalkozz, akkor a pénzed jelentős részét magadra költöd. Torzul a lelked, nem fogod elfogadni azt hogy kivárj, hogy várakozz, hogy türelmes légy. Azonnal kell minden, fizetni fogsz ezért! PROFIT! Egy erős család erős férfit és nőt kíván meg. Ez pedig ellentétes a mai elvekkel. Itt jött be a gender ideológia. Egy természetellenes képződmény, mégis megfertőzik a fiatalokat. széthullanak a családok, nincs minta, nincs korlát. A bevándorlás nem bevándorlás hanem invázió amit a nyugati világra ráhúztak. Ez nem irány hanem háború ellenünk. Te még fiatal vagy, te még csak azt látod ami ma van. 20-30 évvel ezelőtti élethez képest ez egy torz valami.

2023. máj. 27. 16:50
 18/24 anonim ***** válasza:
14. 29 vagyok, a barátnőm 23. Most 2 éve együtt.
2023. máj. 27. 19:53
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a ferisisták és a viktoristák is a kukába valóak.
2023. máj. 27. 20:31
 20/24 anonim ***** válasza:
49%
19. Amúgy igen, mi is például ebben egyezünk. A 13-as vagyok, aki mondta hogy a barátnőm liberális, én inkább konzervatív. De abban közösek vagyunk, hogy jó érzéssel egyetlen magyarországi pártra sem tudnánk szavazni, undorodunk a politikától (főleg ahogy az öregek bele tudnak folyni szinte vallásosan) és mindketten külföldön képzeljük el az életünket.
2023. máj. 27. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!