Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért mindig a jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mindig a jóképű férfiakat kedvelik?

Figyelt kérdés

Egy kevésbé jóképű kövér alacsony férfi kicsi vagy közepes méretű cerkával miért nem jó nektek?

Miért mondják a nők hogy a személyiség fontosabb a kinézetnél, miközben teljesen az ellentétjét tapasztalom mindig?

2023. máj. 26. 19:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Én kevésbé jóképű(ronda), alacsony férfi vagyok, viszont nagy a péniszem, amivel jól, is bánok😃. És még nőm is van.
2023. máj. 26. 21:11
 12/24 he84 ***** válasza:
50%
Érdekes módon én nőként korábban tudtam vonzódni egy nem annyira jóképű és némiképp kövér barátomhoz, bár az is benne volt, hogy már évek óta barátok voltunk/vagyunk, sima barátság, nem együtt járás. Később ez a vonzalom enyhébb lett sokkal bizonyos néha random viselkedése miatt, de más okból is Ennél jobban nem fogom részletezni se itt, se máshol. Igenis a belső fontosabb, csak a felszínes és kényes emberek számára fontosabb a külső, vagy csak az a legfontosabb nekik sajnos. Sajnálom kérdező, ha te azt tapasztaltad amit, akkor sajnos sok felszínes, kényes emberrel taliztál már. Ettől még nem minden nő hazudik, én se és elégg őszinte, szókimondó vagyok élőben is, neten is.
2023. máj. 26. 21:27
 13/24 anonim ***** válasza:
37%

"Igenis a belső fontosabb".

Neked. Ezt oviban meg kellett volna tanulni, hogy az én érzelmeim nem abszolútak és tévedhetetlenek, de gondolom, te túl sok zsírkrétát ettél.

2023. máj. 26. 21:39
 14/24 he84 ***** válasza:
52%
Nem igazán érdeksz, ha csak kötekedni tudsz 13-as válaszoló és butaségokat találsz ki, nem is ismersz,... Spha nem ettem semmilyen zsírkrétát, meg semmi egyéb tárgyat gyerekként se. És nem csak nekem fontosabb a belső, vannak még jó páran ilyenek.
2023. máj. 26. 21:50
 15/24 he84 ***** válasza:
30%
És senki nem beszélt itt a te érzelmeidről,...
2023. máj. 26. 21:50
 16/24 anonim ***** válasza:
44%
Lol 😂😂😂😂
2023. máj. 26. 21:56
 17/24 anonim ***** válasza:
7%

"Miért mondják a nők hogy a személyiség fontosabb a kinézetnél, miközben teljesen az ellentétjét tapasztalom mindig?"

mert ettől érzik magukat jó embernek, valamint csillapítja a szorongásukat a saját (nem túl előnyösnek tartott) külsejükkel kapcsolatban.

nőkre, férfiakra egyaránt igaz: amikor valaki arról beszél, hogy neki milyen mértékben számít vagy nem számít a külső, azt mindig szorozd meg tízzel.

2023. máj. 26. 23:21
 18/24 anonim ***** válasza:
67%

A belső fontosabb, mint a külső, mert ha valaki egy mocsadék akkor hiába néz ki jól, párkapcsolat nem lesz belőle, miközben ha valakinek a személyiségèt megkedveljük, akkor a külső hibákat/kevésbé tetsző vonásokat el tudjuk fogadni (nem kérek cáfolatot).

De ez nem azt jelenti, hogy ha valaki jófej, akkor majd összejövünk vele akkor is, ha egyáltalán nem jön be.

Valószínűleg a személyiséged nem tetszett eddig senkinek annyira, hogy elfogadja, hogy még a saját bevallásod szerint is szrul nézel ki.

2023. máj. 27. 01:32
 19/24 anonim ***** válasza:
68%

"És senki nem beszélt itt a te érzelmeidről,..."

Amikor olyanokat mondasz, hogy mindenki ezt meg azt gondolja, aki nem, az meg ilyen-olyan, a mindenkiben én is benne vagyok.

Mindenki csak a saját nevében tud nyilatkozni.

2023. máj. 27. 03:21
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
És a férfiak miért a vékony nőket kedvelik? Neked miért nem jó egy dagadt nő?
2023. máj. 27. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!