Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez már tényleg kimagasló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már tényleg kimagasló vagyoni helyzet lenne?

Figyelt kérdés

A kérdést az ihlette meg, hogy idegen lányok esetén azt érzem, hogy levegőnek néznek mintha ott sem lennék, míg azok akik ismernek kb mind bepróbálkozott már nálam így vagy úgy. Az egyik haverom rakta a fülembe a bogarat azzal a poénjával, hogy biztos a pénzemre mennek. Van egy budapesti újépítésű lakásom, egy 5 éves német prémiumom és havi nettó 900-as fizum. Szóval a kérdés az, hogy ez már tényleg elég ahhoz, hogy valaki az egzisztenciám miatt lássa meg bennem a partneri lehetőséget?

26/f

2023. máj. 25. 20:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
De befektetés azért más, mint megélni a pénzből. Én is számolgatok, megnézem, mibe érdemes rakni, stb. Még a milliárdosok is számolgatnak, mibe fektessenek, minek lesz jó a megtérülése. De befektetni nem kötelező a pénzt, azért az kicsit más számolgatás, mint amikor az a kérdés, hogy megvegyem -e ezt a nadrágot, vagy az 5 ezer Ft-tal olcsóbb fér csak bele.
2023. máj. 25. 23:21
 22/31 anonim ***** válasza:
Magyarországon igen.
2023. máj. 26. 00:01
 23/31 anonim ***** válasza:
56%
Én az alap problémádat nem értem.Idegen férfiakat én is levegőnek nézek.Mit kéne bájologni egy idegennel? Akit meg ismerek, arról el tudom dönteni, hogy továbbra sem érdekel mert egy gyökér, vagy pedig kedves vagyok vele, mert jó fej. És ennek semmi köze az anyagi helyzetéhez.Nem lehet, hogy te egy kedves srác vagy, és ezért próbálkoznak be nálad?
2023. máj. 26. 00:03
 24/31 anonim ***** válasza:
56%

Ha elég jól ismered őket, akkor azt is tudnod kell róluk, hogy mennyire anyagiasak.

Nem lehet esetleg, hogy új emberek előtt kicsit zárkózottabban viselkedsz, nem vagy különösebben nyitott és ezért nem figyelnek fel rád? Ha nehezebben oldódsz fel idegen társaságban, akkor nehezebben veszik észre a vonzóbb tulajdonságaidat.

2023. máj. 26. 00:28
 25/31 anonim ***** válasza:
52%
Ez meg messze nem az a szint, ami miatt egy no ugyis osszejonne veled ha abszolut nem tetszel neki csak es kimondottan a penz miatt. Ahhoz Meszaros Lorincnek vagy Ronaldonak kene lenni. 900 ezer ft keves a 3 havonta Kubaba nyaralashoz foleg hogy a rep jegyet es te neked kene fizetni, az osszes kiadast, ekszerek, 400 ezres magassarku. Nincs az a penz a vilagon ami eleg lenne extra magas igenyekhez max Elon Musk penze. En 1,2 millat keresek, nalam meg az a gond, hogy semmi eletem nincs, igaz kulfoldon nem otthon, 3 havonta jarok haza, es 7 napbol 7 et dolgozom. Nem tudom neked mennyi szabadidod van, de en megtanultam hogy semmit nem er a penz ha nincs eleted mellette.En a szaros 340 ezer ft os keresetemmel boldogabb voltam otthon es ezaltal sokkal tobb not birtam felszedni mint most. Ellenben most 4 szer annyit keresek, egyedul vagyok, es nap mint nap kuzdok a kedvetlenseggel. Egy pozitiv kisugarzas, jarj el edzeni, tarsasagba, es akkor szedsz fel not magadnak. Az anyagiak ugyis utana derulnek ki. Ezer nem relevans az anyagiakat nezni ilyen teren mer akinek elso latasra tetszel annak 2 millios keresettel is tetszel, meg 300 ezressel is.
2023. máj. 26. 01:43
 26/31 anonim ***** válasza:
#16: A hiszekenyseged miatt lettel lepontozva.
2023. máj. 26. 03:36
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem kimagasló de elég.feltehetoleg akiknek bejössz ennyit egész életükben nem tudnak majd összeszedni.
2023. máj. 26. 05:38
 28/31 anonim ***** válasza:
54%

Nem az a lényeg hogy mennyit keresel, mennyi pénzed van hanem hogy mennyit költesz és mire.

Ha nem költöd el a pénzedv külsőségekre akkor lehetsz te akár dollár milliárdos is az sem fog számítani. TársKERESÉSNÉL kizárólag a külsőségek számítanak, mivel ezek mutatnak először rólad valamilyen képet, az első "ítélethez" ezek kellenek.

Nézzél ki jól, legyél magas, legyél jóképű, stílusos, öltözködj normálisan, divatosan, legyél edzett, sportos stb.

Ha a pénzeddel akarsz felvágni akkor látszódjon RAJTAD, hogy van mit a tejbe aprítani! Drága, jól ismert márkás ruhák, amelyek lehetőleg álljanak jól is neked, kiegészítők, mint ékszer, óra (lehetőleg mindegyik a drága fajtából), menő, aktuálisan legmodernebb, csúcskészülék telefon és tényleg folyamatosan tökéletes megjelenés, mintha csak frissen léptél volna ki a borbélytól, fodrásztól. Minden ruhád legyen tökéletesen tiszta, zsír újnak látszó (vagy tényleg zsír új) és teljes mértékben passzoljon a testalkatodhoz.

Mindehez nem árt egy olyan átfogó social media felület, ahol az egyéb dolgok is, mint a folymatos luxus utazások is látszanak. Mellette a menő házad/lakásod, az autód stb.

2023. máj. 26. 06:12
 29/31 anonim ***** válasza:
49%

Ebből a pénzből normálisan meg tudsz élni! És a szüleid is jó hogy segítettek lakást venni! De csajozni ezzel nem lehet, mert az insta modell típus vagy egy karrierista típusnak ez a pénz kevés! Az ilyen nők az olyanokra mennek akiknek több 100 millió félre tett pénze van.

Hétköznapi melós nőknél jó lehetsz pl igénytelen gyári melósnàl vagy egy duci aldis dolgozónàl. De a szebb és igényesebb nőknek ez semmi szint ahol vagy.

2023. máj. 26. 06:33
 30/31 anonim ***** válasza:
55%
Jó isten... Az eszedbe sem jut, hogy aki ismer, annak esetleg szimpatikus vagy? Azokkal nyitottabb vagy, más hangnemet ütsz meg, míg egy idegen szimplán csak elmegy melletted?
2023. máj. 26. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!