Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez már tényleg kimagasló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már tényleg kimagasló vagyoni helyzet lenne?

Figyelt kérdés

A kérdést az ihlette meg, hogy idegen lányok esetén azt érzem, hogy levegőnek néznek mintha ott sem lennék, míg azok akik ismernek kb mind bepróbálkozott már nálam így vagy úgy. Az egyik haverom rakta a fülembe a bogarat azzal a poénjával, hogy biztos a pénzemre mennek. Van egy budapesti újépítésű lakásom, egy 5 éves német prémiumom és havi nettó 900-as fizum. Szóval a kérdés az, hogy ez már tényleg elég ahhoz, hogy valaki az egzisztenciám miatt lássa meg bennem a partneri lehetőséget?

26/f

2023. máj. 25. 20:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
73%
xddd
2023. máj. 25. 20:30
 2/31 anonim ***** válasza:
71%
Mi az az 5 éves német prémium? Autó?
2023. máj. 25. 20:39
 3/31 anonim ***** válasza:
22%
A haverod egy idióta és te is ha elhitted neki, vagy csak kitaláltad a sztorit, mert ugyebár tele van a Gyakori nőgyűlölködő incelekkkel...
2023. máj. 25. 20:40
 4/31 A kérdező kommentje:
2: igen
2023. máj. 25. 20:41
 5/31 anonim ***** válasza:
13%
26 évesen ez tényleg nagyon jónak számít. :) A lakást hitelre vetted, vagy megvolt rá a pénz?
2023. máj. 25. 20:43
 6/31 anonim ***** válasza:
18%

2.

"Trabanton szállni élvezet" :D

2023. máj. 25. 21:09
 7/31 A kérdező kommentje:
5: szüleim tudtak adni egy nagyobb összeget, arra még hitelt vettem fel, amit már visszafizettem azóta
2023. máj. 25. 21:10
 8/31 anonim ***** válasza:
54%

Ez semmi öcsén, én feleennyi idősen már 2 bolygót birtokoltam, 50 rabszolgát és akkora aranyrudat, ami az űrből is látható, szabad szemmel. Kocsi... ugyan már, lúzerség. Magángépeim arzenáljából választok, ha épp megyek valahová.

A múltkor az egyik magángépemmel repültem, szóltam a pilótának meg a csicskásának, hogy zúgást hallok hátulról. Hát nem kiderült, hogy mikor WC után nyitvahagytam az ablakot, berepült egy kisebb utasszállító gép és ott repkedett a villany körül? Eh!

2023. máj. 25. 21:14
 9/31 A kérdező kommentje:
Mi akkora baj ezzel a kérdéssel, hogy nem lehet normális választ adni rá?
2023. máj. 25. 21:32
 10/31 anonim ***** válasza:
43%

9.

Elég szomorú, ha ezeket te nem tartod annak, csak mert kishitű vagy és nem láttál még igazi gazdagságot.

2023. máj. 25. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!