Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hihetetlen magas elvárásai és elképesztő válogatóssága miatt szerintetek sincs semmi csodálkoznivaló azon, ha egy férfi már 30 év felett van és még mindig nem volt barátnője?
Magas elvárásaim vannak? Igen
Teljesítem azt, amit elvárok? Igen
Van párom? Igen.
Tehát nem lehetetlen. Igen, különös, ha valakinek sosem volt párja, de nem gond, nem mindenki akar párt.
Miért akarsz olyannal összejönni, aki nem boldog melletted?
Neked miért nincsenek elvárásaid? Ha vannak, akkor miért baj, ha nekünk is vannak?
A párommal együtt élek, együtt tervezem az életem, vele osztok meg mindent. Még szép, hogy ez az ember nem lehet akárki.
Akkor sem, ha egy rövid 1-2 éves járásról van szó.
Képzeld, a barátaimat is megválogatom.
Én egy 27 év körüli, átlagos nőt szeretnék.
Nem kell, hogy gazdag vagy különleges legyen, az sem baj, ha nincs diplomája. Csak legyen értelmes, kedves, ne nekem kelljen eltartani, ne legyen kövér és az arca legalább egy kicsit tetszen. Mi kell még? Nem kell 20ezer szempontnak megfelelnie.
9
Én is mutatnék képeket és szövegeket pl. nálam próbálkozó férfiaktól, akik nemhogy elég magabiztosak voltak ahhoz, hogy minden téren iszonyatosan igénytelen (testileg és szellemileg is), lepukkant trógerként nagy mellénnyel bepróbálkozzanak nálam (én nem vagyok sem visszahúzódó, sem átlagos kinézetű, és heti 6x edzem + figyelek a kajára is, és egyéb területeken is igényes vagyok), hanem még ki is kérték maguknak a visszautasítást, lehordtak mindennek, vérig sértődtek, némelyik pedig még fenyegetéseket is tett a testi épségem ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!