Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nő típus a kellemetlenebb ?
Miért csak top és borzalom férfi csoport lebeg a szemetekben?
- Szakmákkal és érettségivel nem vagyok tanulatlan
- magas vagyok és 90 kg , nem vagyok 150 kg kövér
- 312 ezret keresek ami átlagos Budapesten. Szóval nem egy közmunkás vagyok
Hihetetlen hogy ezen az oldalon csak két kategóriába soroljátok a féfiakat! Csak a diplomás/extra sportos/ milliókat kereső van és B ; a tanulatlan , dagadt és csöves.
14
Mert én 3 csoportot írtam és ott volt a negyedik mint normális zárójelben (akik pl már elkeltek de nem tartoztak a három fő csoportba)
Viszont ti nők csak 2 kategóriát írtok. Elég fantáziátlan 🤣
Kiegészítés ;
Pl adott egy hölgyike neki a jó férfi aki 800 ezret keres. Aztán probalkozik nala 200,300,400 sőt 650 ezret kereső férfi is! De mindegyiket csővesnek mondja a 200 és 600 ezret keresőt is! Mert a fejében csak a 800 ezret kereső üti az mércét. Az összes többi neki csöves , az is aki a 600 al amúgy egész jól él magyar viszonylatban.
De nem az összes és ha ő 800-at keress, vagy még többet miért álljon össze olyannal, aki 300-at, vagy 600-at keress?
Te miért nem olyan nőnél próbálkozol, aki ugyanannyit keress, mint te? 🙄
Szerintem az első a legrosszabb, megannyi munka van amihez nem kell diploma és nem kevés gógyi kell hozzá. Vállalkozók tömkelege, pilóták, szerződtetett játékosok, profi sakkozók..sorolhatnám. Aki szerint diploma nélkül a másik hülye, annak vannak problémái nem kevés. Számomra ez nagyobb bullshit mintha csak a pénzre hajtana.
Btw Spotify, snapchat, facebook, microsoft, minecraft, paypal ezeket mind olyan emberek csinálták akiknek még nem volt diplomájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!