Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki igazi értékeket keres és néz egy fiúban és nem prekoncepciókkal és "bevásárlólistaszerűen", piaci igényekkel keres társat egy életre (örök életre)?
"nekem csak az számít, hogy megtaláljam amit keresek, a többi mellékes"
Azt, aki megfelel az elvárásaidnak, prekoncepcióidnak.
Mellesleg a te nevedet sem látom sehol.
Gondolom ez a dalszöveg nagyon a te világod. :) Akár lehetnél az eszmei szerzője is.
"Júlia nem volt erős, vagy több mi nálunk
Júlia nem volt se jó se szép
Most Júlia nem akar a földön járni
Fölszállt inkább a fejünk fölé"
Nem opció, mert te is válogatsz. Azt teszed, amit fikázol.
Nem titkolom a kilétem, ez egy anonim fórum. Engem nem érdekel, ki vagy, csak te kezdted az anonimitást felhozni.
De szépen lassan meglátszik, miért nem kellesz senkinek. Főleg azoknak nem, akikről azt hiszed, járnak neked.
"Ugye milyen szar amikor meglátjuk a saját tükörképünket?"
"Itt kiélheted amit máshol megvetnek benned."
Ja, biztos szar lehet. Egyébként is itt mindenki tudja, hogy a másoknál sikeres, kinézetileg előnyösebb & jó szociális képességekkel jellemző emberek egyik ismertető jegye, hogy a gyakorira járnak a materiális világ kibírhatatlanságáról értekezni, természetesen csak az égbe repült női elvárások viszonylatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!