Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy tetszem a srácoknak, de sosem akarnak tőlem semmit?
Nem tudom, másokkal mi a helyzet, de én folyton azt tapasztalom, hogy senkin nem érzem azt, hogy tényleg akarnának engem, de mást sem, csak így elvannak, ha épp beszélnek valakivel, oké, de ha nem, az is oké, még szexelni sem nagyon akarnak, vagy éppen annyira elfoglaltak, hogy amúgy sem érnének rá.. Szóval semmilyen igazi érdeklődés, tették nincsenek a részükről.
Miért van ez vajon? Mintha teljesen kihalt volna az a dolog, hogy két ember szimpatikus egymásnak, megismerik egymást, és tényleg érzed a másikon, hogy odavan érted.
Mi lehet a baj, hogy én ilyet soha nem élek át?
Pedig egyáltalán nem vagyok csúnya, csinos is vagyok, és szerintem a személyiségem is alapvetően rendben van, nem vagyok egy flegma liba meg ilyesmi.
De tényleg senkinek sem kellek.
Sokat vársz el egy ismeretlentől, te szerelmet akarsz, ők meg szórakozást és persze élik az életüket (kikkel&mikkel). Nem megfelelő alanyokkal ismerkedsz meg sietsz.
Van olyasmi, hogy azonnal klikkelsz valakivel, van olyan, hogy nem, de a kémia megvan, kettő együttesét kellene megtapasztalni. Ami általában pont akkor jellemző amikor a legkevésbé vársz rá, csak hirtelen lecsap beléd, mint egy villám. 🤣🤣🤣
Tinderről ismerkedsz? Szexelni mennyi idő után szoktatok?
Én is ezt tapasztalom, ilyenek a pasik manapság. Elszórakozgatnak csak a lányokkal, nem akarnak kötöttséget. Mondjuk értem az első pár hétben nagyon oda szoktak lenni, aztán mikor komolyra fordulna, mennek a következő csajra :D Próbáltam azt is, hogy sokáig nem engedtem a szexet, de akkor is ez volt. Keresett egy könnyebb prédát. Gondolom ha csinos vagy, te is egész jó pasikkal szoktál ismerkedni. Hát ők ilyenek.
Ahhoz, hogy téged akarjanak neked is oda kell tenni magad, flörtölni velük, érdekesnek lenni, megvillantani a lehetőséget, hogy lehet valami.
Egészen addig te is csak elvagy, sőt még inkább, mert nem reagálod le az ő nyitásukat.
Pont, hogy a beszélgetést is kb én tartom fent sokszor... Tényleg nem értem.
Igen, elég jó pasik szoktak lenni, de attól még, hogy valaki jól néz ki, miért ne akarhatna valakivel együtt lenni? Ez manapság tényleg elképzelhetetlen?
Mert ha valóban így van, akkor igazából ismerkedni is kár a jövőben, mert tényleg nem jók semmire sem. :/
Akkor szerintem jól nézhetsz ki, de nem annyira, mint amennyire az ő igényeik vannak. Annyira kevés jó pasi van ebben az országban, hogy nekik csak fullos testű, tökéletes fogsorú, feltöltött szájú, instamodell nők jönnek szóba kapcsolatra. Mivel megtehetik, hogy ennyire válogassanak. A többivel csak elvannak. Akkor is inkább az instamodellt választják, ha egy üres, buta, nulla személyiségű csaj.
Javaslom próbálkozz kicsit átlagosabb külsejű pasiknál, utánuk nem kell majd neked kaparnod.
Szerintem ebbe nincs nagy titok, élvezni akarják az életet, értsd:szex minél több nővel.
Nem akarnak komoly kapcsolatot, ennyike.
#7:
De miért itélkezunk, amikor azt se tudjuk, hogy milyen a személyisége az instanőnek?
Még ha buta is tegyük fel, attól még nem biztos, hogy tök üres.
Mindenki azzal kezd ki akivel akar. El kell fogadni, de attól, hogy jó pasi nem biztos, hogy instanőt választ és az sem, hogy az instanő pont vele lesz.
Egyáltalán hogy jönnek ide?
A kérdezőnek kell tanácsot adni. Jah, azt írtad hogy átlagos pasit válasszon, ha lehet, de te honnan tudod, hogy tetszene neki, vagy hogy jól is működne a kapcsolat?
micsoda borzalom, hogy a jópasik elszórakoznak szegény ártatlan szívhejcegnőkkel :D
#régröhögtemennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!