Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nő már öregedő? Most miért nem csapnak le?
Amikor 18-25 éves voltam, akkor mindenki próbált felszedni, beszélgetni velem. (Ezalatt nagyrészt komoly kapcsolatban voltam.) Ezt akkor még nem így érzékeltem, csak azt vettem észre, hogy nem hagynak békén, de azt hittem, ez mindenkivel így van és normális. Most 27 vagyok, újonnan szingli és látom a szabadidős klubokban, hogy kikre mennek rá, és felém nem érdeklődnek, pedig tudnak a szakításról. Már túl idős kezdek lenni?
Amúgy azt mindenki tudja rólam, hogy nem akarok gyereket, úgyhogy olyanokat ne írjatok, hogy biztos attól félnek, hogy ebben a korban már lassan akarnék, mert nem és ezt szoktam mondani.
#20 Amúgy igen, én ha nem is mondom hogy párkapcsolatban vagyok is úgy kérdezik hogy "hol laktok?" "elutaztok nyáron valahova?" stb.
#21 Igen, de nem normális, ha egy 35 éves férfi max 22 évesekkel akar összejönni komoly párkapcsolatra és azt mondja, hogy aki 25 elmúlt annak már lefőtt a kávé.
"Igen, de nem normális, ha egy 35 éves férfi max 22 évesekkel akar összejönni komoly párkapcsolatra és azt mondja, hogy aki 25 elmúlt annak már lefőtt a kávé."
ilyen erővel az sem normális, amikor a 22 éves lány azt mondja, hogy ő 30-35 évesekkel akar összejönni, mert még egy 25 évest is kisfiúnak lát.
vagy inkább felnőtt emberekre rá kéne bízni a saját párválasztási preferenciáikat.
Bizony az sem normális. Ekkora korkülönséggel nem tudom hogy lehet hosszútávon kapcsolatot tartani. Nem illenek össze.
Az, hogy sikeres vagy jól kinéző legyen teljesen más és azt lehet jogos elvárásnak mondani. De azt kezelni kell, ha az elvárás a minimum tíz év korkülönbség. Valami katt van ott a fejben.
27. Azt a k*@va, hogy te ennyire nem tudsz kizoomolni saját kis világodból, fejedből.
10-13 év korkülönbségen két felnőtt között mi a durva? A szüleim között is 7 év van, a nagyszüleim között pedig 10 volt.
"De azt kezelni kell, ha az elvárás a minimum tíz év korkülönbség. "
nem lehet kezelni, az embernek bejön, ami bejön, ez nem elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!