Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nő már öregedő? Most miért nem csapnak le?
Amikor 18-25 éves voltam, akkor mindenki próbált felszedni, beszélgetni velem. (Ezalatt nagyrészt komoly kapcsolatban voltam.) Ezt akkor még nem így érzékeltem, csak azt vettem észre, hogy nem hagynak békén, de azt hittem, ez mindenkivel így van és normális. Most 27 vagyok, újonnan szingli és látom a szabadidős klubokban, hogy kikre mennek rá, és felém nem érdeklődnek, pedig tudnak a szakításról. Már túl idős kezdek lenni?
Amúgy azt mindenki tudja rólam, hogy nem akarok gyereket, úgyhogy olyanokat ne írjatok, hogy biztos attól félnek, hogy ebben a korban már lassan akarnék, mert nem és ezt szoktam mondani.
Az nem lehet, hogy a szabadidős klubokban jórészt olyanok vannak, akik már akkor is bepróbálkoztak mielőtt összejöttél a mostani exeddel?
Mert a néphittel ellentétben a férfiakban is van egyfajta büszkeség, emiatt:
- Ha korábban valakit lepattintottál, akkor az jó eséllyel nem fog újra próbálkozni, mert nem akar a "szamarad" lenni.
- Ha korábban nyíltan nem is próbálkoztak, de tudják, hogy az exed valamilyen szinten nagyon gáz volt (pl: köztudottan bunkó, ocsmány, de pénzes), akkor lehet, hogy elkönyveltek egy h.lye p!tsának. Illetve egy vadbaromnak nem sokan akarnak lyuksógorai lenni.
Az is lehet, hogy az exed sok mindenkinek a haverja ezekből a csoportokból, ezért a "barát exe tabu" effektus játszik.
Illetve, az is meglehet, hogy tudják, hogy egy hosszabb kapcsolatod ért frissen véget (pl. egy 3 éves kapcsolatod 1 hónapon belül), ezért nem akarnak "búfelejtők" lenni, akiket pár hét után dobsz.
De az is lehet, hogy sokan mégse tudnak a szakításról...
Úgy ír itt a többség a 27-ről, mint ha valami élemedett korú matróna lenne.
Emlékszem, engem rendre lecsesztek a vonaton a jegyvizsgálók, hogy miért nem veszem igénybe a 26 év alatti kedvezményt (ez még volt akkor, jó pár éve már). Mondtam, hogy bocs, mert 27 vagyok. Erre azt mondja, hogy ja, 22-nek nézett. És ez rendszeres volt, férfi/nő kaller is mondta mindig. Pedig olyan marha szépnek nem is tartottam magam soha.
Fúúj, ageizmus, meg fúúj, mit képzel bármelyik pasi is, hogy életkor alapján szelektál, rohadjon meg az ilyen.
Mindenki szelektál életkor alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!