Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Hogy viszonyultok hozzá, ha egy férfi, fiú a metrón, vagy villamoson próbál veled ismerkedni?
#9: "De egy semleges arc az szerintem még nem tiltás."
Oké, és ha elkezdesz közelíteni, és ezalatt vált át az arca semlegesből elsötétülő, vagy éppen riadt tekintetbe?
"Nem lehet, ezt annyival elintézni, hogy köszi, nem szeretnék most ismerkedni?"
Nem. Mivel nem küldök jelet, nem szemezek, a másik közeledése alapból kéretlen. Bunkókkal meg én is bunkó leszek.
Elmondom neked a legutóbbi esetet. Villamoson éreztem, hogy valaki bámul. Ránéztem a pasira. Nézett, mint egy sorozatgyilkos. Elnéztem róla. Kicsivel később visszanéztem, hogy bámul-e még. Bámult kis mosollyal. Az égre néztem, sóhajtottam, és elsétáltam hátrébb, hogy ne is lásson, és hátat fordítottam. Pár perc múlva megfogta a vállam, és megkérdezi, elmennék-e vele kávézni.
Ez a logikátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!