Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az emberek többsége azt mondja rólam hogy jó pasi vagyok, akkor miért nem tudok összejönni egyetlen egy fiatal, vékony és cicababa kinézetű lánnyal?
Hosszú hosszú évekkel ezelőtt volt a társaságunkban és jóképű férfi, minden nőtársammal azon az állásponton voltunk, hogy ő nem jó pasi, csak jól néz ki - nagy különbség van a 2 között!
Lehet nálad is ez a helyzet, csak rosszul fogalmaznak.
Vagy hazudnak (azért azt mégsem illik mondani, hogy hát Pistám, nem vagy egy szépség...) vagy a személyiségeddel van gond
"Szerintem a nők igényei vannak elszálva"
Majd:
"miért nem tudok összejönni egyetlen egy fiatal, vékony és cicababa kinézetű lánnyal"
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Csak a nőkben lehet a hiba! Pedig az ismerőseid is megmondták, hogy Béla, te egy kiemelkedően jó pasi vagy! Azon kívül, hogy (kép híján csak elképzelem) szép metszésű, szabályos arcod van, remek testfelépítésed, vagyis a külsőddel semmi gond, mit tudhatunk rólad? Elkezdtek csevegni (társkeresőn) aztán pár mondat után elköszönnek? Vagy ennyi sem? Nem is válaszolnak?
Csak mert az első beszélgetés fontos. Ha a csaj un már az első pár mondatnál, akkor nem lesz jobb.
"27 évesen a 21 vagy 22 éves lányok instant koptatnak kb. mindenhol"
Just wow. Ezen meglepődtem, hogy 27 évesen nem tudsz 21-22 évesekkel ismerkedni. Én 29 éves vagyok és nagyon könnyen ismerkedem 19-22 éves lányokkal. Nem tudom számít-e, de jóképű vagyok, magas és külsőre néhány évet letagadhatok, puha sima bőröm és kölyökképem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!