Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan , akit azért hagytatok el mert annyira igénytelen , koszos volt?

Figyelt kérdés
Például nem csak arra gondolok hogy izzadságszagú, hanem a környezete amiben él. Hogy ragad a parketta, koszos a szőnyeg, nem lehet nála leülni mert olyan koszos a szék, fekete a zuhanyzó vagy a fürdőkád. Találkoztatok már egyáltalán ilyennel? Szerintetek ez szakításra ad okot? Vagy mondjuk úgy kell szólni hogy fürödjön meg, mert izzadságszaga van, vagy koszos a ruhája mert évente 2 szer mossa ki a farmert amit minden nap felvesz…. Az illető azt mondja hogy túl kényes vagyok, de a kutyája is összepisil mindent és kutyakaki is ott van hagyva . Ragad a konyhapult, fekete a kád a büdös meg elviselhetetlen . Én minden másnap felmosok, mindig el mosogatok, tiszták a ruháim, úgy érzem hogy én ezt nem győzném nála mert ő nem akarja belátni hogy igénytelen, tehát nem is változtatna gondolom.

2023. máj. 20. 08:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű nem egymást keresitek, létezik férfiban is borzalmasan tisztaságmániás, volt is ilyen film anno, furcsa pár, azt hiszem ez volt a címe.

Nőben ismertem olyat, hogy kissé rendetlen pasasként nem volt gusztusom bemenni a házába már.

Az, hogy egy idősebb ember eligénytelenedik, talán még oké is, mert nincs motiváció már, meg egészségügyi problémák, de egy fiatalnál?

2023. máj. 20. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Össze sem jönnék ilyennel, pedig amúgy megértő tudok lenni, és nem hirdetek nemzeti gyászt, ha kimarad egy nap zuhanyzás, egy nyári nap után nem vagyunk a legfrissebbek vagy poros a szekrény teteje...

De könyörgöm, ne éljen már harmadik világbeli körülmények közt.

2023. máj. 20. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

"koszos a ruhája mert évente 2 szer mossa ki a farmert amit minden nap felvesz…. "

Ha már egy éve követed a dolgait, észrevehetted volna, hogy nem a te világod. Ha nem jössz össze vele, akkor nem kell a koszát nézni és szagolni, azután pedig szakítani.

2023. máj. 20. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Volt ilyen párom. Állandóan nálam akart lenni, mindig volt kifogása miért ne menjünk hozzá. Aztán addig nyúztam még el nem mondta, hogy szégyelli a házat. Gondoltam nem olyan gáz az, menjünk aludjuk ott. Hát konkrétan nagyon gáz volt. Nem volt megfelelő fűtés, nem akartam elmenni fürdeni abba a fürdőkádba stb. Nem éreztem jól magam ott. Később már olyan ruhákat hordott ami lyukas volt... szakítottam.
2023. máj. 20. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt sajnos,egy rántottát sütni magának lusta volt,minek következtében vastagon állt a por a tűzhelyen,a fürdőkád gusztustalan állapotban volt,a tükörbe nem lehetett belenézni,annyira dzsuvás volt,gyűrött ruhákban járt,mert nem volt vasalója,a fogai rohadtak ki...Nem tudta,mire használják a CIF súrolószert...
2023. máj. 21. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!