Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok!Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Van esélyem hogy lesz barátnőm valaha?Nehezen megy az ismerkedés,inkább úgy mondom nem az erősségem!Eljárok otthonról de még se jónak őssze semmi.Miért lehet ez? 34f
2023. máj. 18. 20:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Hova jársz el otthonról? Mit teszel, hogy megismerkedj másokkal?
2023. máj. 18. 20:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Beülös helyekre járok el!De még nem mentem oda senkihez fogalmam sincs hogy kezdjek bele!
2023. máj. 18. 21:04
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Sosem volt barátnőd? Mivel indokolják a hölgyek az elutasítást? Gondolom a neten azért próbálkoztál ismerkedni.
2023. máj. 18. 21:08
 4/14 A kérdező kommentje:

3 as!

Voltak már barátnőim!De évek óta nincs sikeres!Próbálkozok neten de általában nem is írnak vissza!Személyesen meg abszolút nem megy valamiért.

2023. máj. 18. 21:10
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Micsoda problémák! Ha nálad se lenne fél napja internet az épületben, nem ezen gondolkoznál.
2023. máj. 18. 21:11
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
#5 Tudok ajánlani szolgàltatót ami 20 percenként bicsaklik ìgy nem amiatt kap idegösszeroppanàst hogy nincs csaja 😄
2023. máj. 18. 21:15
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
A helyedben más helyeken probalnék ismerkedni, szervezett túra, borkostoló, valami tanfolyam ami érdekel, önkénteskedés stb.
2023. máj. 18. 21:15
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
#6 szerintem a vodafone is elég neki :D
2023. máj. 18. 21:16
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
Pedig személyesen sokkal egyszerűbb mint neten.
2023. máj. 18. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
+ egy szavazat a 7-es válaszára. Ha beülsz egy helyre, ahova általában nem egyedül érkeznek az emberek, elég nehéz odamenni valakihez. Én mondjuk szeretek egyedül beülni enni, vagy inni egy kávét, pohár bort alkalmanként, de ilyenkor nem kívánnám, hogy valaki odajöjjön ismerkedni. Viszont egy borkóstolón az emberek nagyon egyszerűen beszédbe elegyedhetnek. Ha szeretsz túrázni, kirándulni, sok szervezett túrához tudsz csatlakozni. Ha szereted az állatokat, szinte minden menhelyen van lehetőség kutyasétáltatásra. Sportolnál? Járj jógaórára! Az exem ott csajozott be :D Salsaórákon van egy csomó nő és általában 1-2 férfi. Esetleg egy tanfolyam, ami érdekel. Én nem ismerkedni mentem, de tavaly jártam egy tanfolyamra és a tanulótársakkal olyan jó viszony alakult ki, hogy ma is tartjuk a kapcsolatot. Ez csak néhány lehetőség a sok közül. Válassz valami olyat, ami közel áll hozzád. Értsd úgy, hogy ha utálod a bort, akkor a borkóstoló nem jó ötlet. Vagy ha utálsz gyalogolni, ne menj el túrázni, mert rossz lesz. Olyat csinálj, amiben örömödet leled!
2023. máj. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!