Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, másnak is hasonló a Tinder élmény?
Nyomni kell egy csomó ideig a showt a lányoknak, ha olyan fél 1 órán belül nem küldök választ akkor általában lelépnek.
Ha fél/1 óránként tudok írni valami érdekeset/kreatívat/vicceset kb 1 hétig folyamatosan akkor esetleg igent mondanak egy randira.
Ezután a randi előtt gyakran lemondják fél órával mondván hogy rájöttek hogy nem tudnak semmit rólam, vagy ha eljönnek akkor úgy az első 3-4 másodperben megszűnik minden vonzalom mert egész máshogy néznek ki a valóságban mint a képeken.
Ezután úriember módjára azért végig csinálom a randit, de éppen aznap nem ettek egész nap semmit és a kávé mellett még kikérik kapásból az összes szendvicset meg sütit szóval -35 EUR.
Te szandekosan vagy ilyen idiota 9es.
Nem arrol van szo hogy gallyra vag vagy spur vagyok fizetni. Szoktam fizetni de nem elso randin. Az elso randi utan semmi sem garantalja a masodikat foleg nem tinderrol.
Nem fogok tobb ezer ftot fizetni egy lanynak aki amugy nem is akar engem, es csak azert jon randizni mert ehes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!