Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, másnak is hasonló a Tinder élmény?
Nyomni kell egy csomó ideig a showt a lányoknak, ha olyan fél 1 órán belül nem küldök választ akkor általában lelépnek.
Ha fél/1 óránként tudok írni valami érdekeset/kreatívat/vicceset kb 1 hétig folyamatosan akkor esetleg igent mondanak egy randira.
Ezután a randi előtt gyakran lemondják fél órával mondván hogy rájöttek hogy nem tudnak semmit rólam, vagy ha eljönnek akkor úgy az első 3-4 másodperben megszűnik minden vonzalom mert egész máshogy néznek ki a valóságban mint a képeken.
Ezután úriember módjára azért végig csinálom a randit, de éppen aznap nem ettek egész nap semmit és a kávé mellett még kikérik kapásból az összes szendvicset meg sütit szóval -35 EUR.
Majd megtanulod hogy elsore mibdenki maganak fizet.
Uriembereskedni raersz majd a sokadik randin amikor latod hogy volt ertelme sokadszor osszefutni es nem lehuzni akar.
Hulye vagy 2es.
En sosem fizettem tinderes elso randin mindent. Nem azert mert ciganykodtam, vagy nem volt penzem. Egyszeruen azert mert akit en erdeklek az ezutan is erdekelni fogom, aki meg ezert offol az amugy sem nekem valo. Amugy nagyon sok lany van aki nem szereti ha a pasi fizet mindent. Voltam olyan randin is ahol a pany akit jol ismertem(nem tinder) egyszeruen nem engedte. Pedig neki fizettem volna mert szerelmes voltam. Tinder randira viszont nyilvan sosem mentem szerelmesen.
En az elso randikrol beszelek. Raadasul akit ismeretlenul tinderrol szedtek fel.
Te fillerbaszo ferfiakrol magyarazol, en meg ingyenkajat lejmolo nokrol aki igazi szandek nelkul elmegy mindig massal randizni hogy ot meghivassa magat.
Ha már a randinál fizetés a téma: én mindig meghívom a nőt, viszont azt vettem észre, hogy ha ragaszkodik a felezéshez, az rossz jel, mert nem lesz újabb randi...
Az "élményhez": szerintem minél jobban húzódik az első randi, annál kisebb az esélye, hogy lesz. Egy hét után kb. 20%-ra csökken az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!