Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért él minden nő pàrkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él minden nő pàrkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Olyan gàz hogy szinte csak a társkeresőn làtok egyedülálló nőt (még ott se mindig) , mindegyik vagy hàzas vagy van baràtja. És nem csak a korosztàlyom közel 30 hanem fiatalabb csajoknak is mind van pasijuk ezt nem értem. Nagyon nehéz eltalálni azt a pàr hetet vagy hónapot amikor szabad :/
2023. máj. 18. 06:33
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
#20 igen anyàmmal élek, néha cumiztat is és el vagyok kényeztetve,viszont nyìlvàn ha lenne nő aki nem néz le emiatt és nem hoz fel olyan sztereotípiákat mint most te #20-as akkor elköltöznék és annyi pénzem van hogy meghivjam kifizessek egy hosszú hétvégét arra meg nem elég hogy vegyek lakàst,autót stb hogy le tudjam nyűgözni. Igen ehhez sajnos kevés vagyok! Ha ìgy nem kellek hàt legyen ,énis maradok szingli!
2023. máj. 18. 08:14
 22/44 anonim ***** válasza:
73%

A sztereotípiát te hoztad fel, azzal, hogy "minek költözzek el, hogy fizessem a hitelt?"

Aki az anyjával él az érzelmileg gyerek. Nem tudsz önállóan élni, mosnak rád, főznek rád, más intézi a számlákat, a házzal kapcsolatos dolgokat stb stb.

Nem azért kellene külön élni, önállóan, hogy a hitelt fizesd, hanem hogy önálló, felnőtt ember legyél.

2023. máj. 18. 08:25
 23/44 A kérdező kommentje:
#22 Ja teljesen gyerek vagyok,beszàllok a rezsibe ,a kajámat is én fizetem,magam utàn rendet teszek, elmosok mosogatok.
2023. máj. 18. 08:35
 24/44 anonim ***** válasza:
56%

Gondolom elsiklottál afelett, hogy érzelmileg (olvass utána, hogy mit jelent ez)

Másrészt ez a beszállok ebbe-abba meg az, hogy a te felelősséged minden 100%-ban, ugye érzed a kettő közötti különbséget?

2023. máj. 18. 08:42
 25/44 A kérdező kommentje:
Birom hogy ha 20+ osan otthon élsz akkor az màsok szemében egyenlő az életképtelennel. Az egyik szomszédunk gyereke kapott egy lakàst a gyerek elkötözött erre mivel amugy is életképtelen hordjàk neki a kajàt , mindent ugyanugy a mama papa intéz. Szóval ez hogy ha elköltözöl te majd nagybetűs felnőtt leszel egy hülyeség
2023. máj. 18. 08:42
 26/44 A kérdező kommentje:
Jó ha ezrn múlna 100% osan ki tudnék mindent fizetni szüleim helyett.. Akkor én lennék a fasza gyerek? Biztos az sem lenne jo
2023. máj. 18. 08:44
 27/44 anonim ***** válasza:
31%

"Birom hogy ha 20+ osan otthon élsz"

A kiírt kérdésben kvázi azt írtad, hogy maholnap 30 vagy, tehát ne szépítsd itt h 20+-os vagy.

"Szóval ez hogy ha elköltözöl te majd nagybetűs felnőtt leszel egy hülyeség"

Ez csak rajtad áll, ne máson, vagy helyzeten.

"Jó ha ezrn múlna 100% osan ki tudnék mindent fizetni szüleim helyett."

Ember, nem más helyett, hanem magadnak. Te tényleg nem érted, hogy miről beszélek?

2023. máj. 18. 08:52
 28/44 A kérdező kommentje:
Ember te tényleg nem érted hogy a beszàllok a rezsibe azt jelenti hogy a magam részét is kifizetem???
2023. máj. 18. 08:55
 29/44 anonim ***** válasza:
32%

Ember......

Fogd már fel, hogy ha külön élsz nincs olyan hogy te részed. Tiéd minden felelősség és fizetni való. nem ugyanaz a kettő.

Kiszálltam.

2023. máj. 18. 08:58
 30/44 A kérdező kommentje:
#29 nagyon helyes hogy kiszàltàl. Ember
2023. máj. 18. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!