Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogy érzitek magatokat, amikor tudatosul bennetek, hogy mekkora lúzer csábított el sikeresen a pillanat hevében?
Például egy buli alkalmával a pillanat hevében egy férfi sikeresen elhódít, táncolsz vele, esetleg csókolóztok, esetleg még több, aztán később tudatosul benned, hogy ez az illető nem elég jó számodra, sokkal rosszabb, legszívesebben letagadnád, hogy volt köztetek valami. Józanul újraértékeled ami történt, vagy valakitől megtudsz valami új dolgot az illetőről, esetleg közösségi médián felveszed vele a kapcsolatot, vagy újra találkozol vele, és rájössz, hogy nem méltó hozzád, közel sem annyira jó, mint hitted, például előadta magát egy kiskirálynak aztán rájössz, hogy sehol sem tart az életben, vagy rájössz, mennyire ostoba, vagy hasonló csalódás ér.
Mindez még az ismerkedési fázis legelején, amikor még nagyon nagy különbség lehet a valóság és aközött, amit elképzelsz az illetőről. És különösképpen bulikra gondolok, ahol több a tánc és kevesebb a beszélgetés, azaz még annyira sincs alkalom megismerni egymást, mint egy randin, ahol elkerülhetőbb ekkora mértékű félresiklás.
Hogyan érzed magad, ha ilyen történik? Milyen gyakran történik ilyen? Hogyan szoktál reagálni?

Nekem sok ilyen volt anno, mikor bulizni jártam. Mivel vidéken laktam és egy kis faluba jártunk bulizni, ahol mindenki ismert mindenkit. Én meg könnyűvérű voltam és akkor most finoman fogalmaztam. Volt, hogy egy éjszaka alatt 3 különböző pasi vitt a diszkó mögé... Aztán sokszor hallottam vissza. "Te tényleg a Barnával jöttél össze az egervári buliban?" "István azt mondja, hogy együtt vagytok." Meg hasonlók. Egy mákom van, semmilyen közösségi oldal nem volt még ekkoriban, különben sokkal cikibb lett volna. Így csak gyakrabban változtattam a buli helyszíneket egy idő után, mikor hírem lett. Boldog idők voltak amúgy, igazából nem bántam meg semmit. :)
44/N

4-es voltam, könnyen továbbléptem volna, ha a fickó nem képzelt volna élete szerelmének, akit mindenáron meg akart hódítani.
Nem volt bennem sem szégyenérzet, sem düh amiatt, hogy ennyire benéztem. Előfordul. A pasas irányába ellenben volt, mert a virágküldős csokrok, meg a szerenád nagyon nem kellett volna.

#2 vagyok
Ez olyan, mint amikor a városban éhezel meg, és gyorsan veszel egy hotdogot. Arra pont jó, amire kell, és nem is úgy fogsz nekiállni, hogy ez lesz életed legnagyobb kulináris élménye, amiről az unokáidnak is mesélsz. Ettől még jól esik az adott pillanatban és nem vagy már éhes, amíg tudsz enni valami tartalmas, minőségi kaját.
Amelyik nő nem így áll a szexhez, az meg eleve nem is fog belemenni alkalmi szexbe.

Amúgy meg: ne aggódj, az a nő, aki veled belemegy egy gyors numerába a diszkó klotyójában, az semmivel sem minőségibb, mint te pasiban. Lehet, hogy külsőre jobban néz ki, főleg szexi ruhákban, alatta az alakformáló fehérneművel, kisminkelve, póthajjal... Lehet, hogy màsnap fel se ismernéd egy zuhany után, melegítőben. De azt nem tudod, hogy a két gyerekét a nagyi pesztrálja, amíg ő búfelejteni megy, mert ezredszerre is kidobta a drogos, agresszív pasija, és csak azért dugott veled, hogy tutira elmondják neki a haverjai, akik láttak titeket, és a kanja féltékeny lesz, és két napra visszajön. Csak te ezt nem fogod megtudni, de direkt se véletlenül, és valószínűleg akkor is tojnál az egészre, mert semmit se jelent se a csaj, se egy gyors egészségügyi dugás.
De lehet, hogy ha mindent tudnál róla, ha ismernéd rendesen, pont te tagadnád le, mert annyira ciki lenne, hogy így leadtad az igényeid.

Nem szégyelltem. Fiatalon történt párszor ilyen.
Igazából csak annyi, hogy tanultam belőlük, így egyre kisebb eséllyel történt ilyen, míg végül megtaláltam a párom.
Olyan illúziókban meg ne élj, amiket a 14-es hordott össze. :)

1) Buliban se es maskor se iszom soha alkoholt se egyebet.
2) Utalom,ha az arcomhoz ernek .
3) A csokolozas,tapizas a negy falkoze a haloszobaba valo. Szorakozohelyen nem illik ilyesmit csinalni semmikepp.
Nem,nem vagyok szektas gxoker.
4)Ha tancolok vkivel,nem jelenti azt,h meghoditott 😂😂
5) Jo emberismero vagyok,olvasom a testbeszedet,stb stb. Tanc kozben is sokmindent megtudok a stilusa alapjan..
6) A mostani baratomat is buliban ismertem meg.10 eve elunk egyutt.
Ha ilyen felelmeid vannak,akkor te ne ismerkedj,hanem jarj prostihoz. Latszik az irasidbol,h lenezed a nikkoker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!