Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen még sosem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen még sosem volt barátnőm és szűz vagyok de még csak egy lány kezét sem fogtam soha. Egyre jobban azt érzem hogy így nincs értelme élnem. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 08:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
17%
Ha nem vagy ronda vagy alacsony akkor nem értem mi a problémád. Manapság a csajok a magas pasikra buknak, az alacsony csajok is, tehát csak akkor van veszve az ügy, ha alacsony vagy, egyébként valamit te cseszel el.
2023. máj. 15. 13:00
 22/27 anonim ***** válasza:
50%
#20-vállalj önkéntes munkát, tégy valamit másokért.
2023. máj. 15. 13:04
 23/27 anonim ***** válasza:
56%

2 méter magas vagyok, rám se néznek a nők, mind alacsony vékony "pasikkal" vannak, MINDEGYIK KIVÉTEL NÉLKÜL!!! Szóval semmi előnyhöz nem juttat a magasság... Nem értem miért gondolja ezt kb mindenki...

30/F

2023. máj. 15. 13:07
 24/27 anonim ***** válasza:
51%
Ne görcsölj ezen, nehogy azt hidd, hogy akik párkapcsolatban vannak olyan felhőtlen az életük. Tedd rendbe magad mentálisan, keress értelmes elfoglaltságokat aztán vagy lesznek nők az életedben, vagy boldogulsz egyedül is.
2023. máj. 15. 13:08
 25/27 anonim ***** válasza:
55%

Na tessék! Aki alacsony, annak az a baj, aki magas, annak meg az :D

Ebből is látszik, hogy a kapcsolati problémák, a sikertelenség nemcsak a külsőn múlik.

2023. máj. 15. 13:09
 26/27 anonim ***** válasza:
29%
23: passz, nekem nincs barátnőm, soha nem is volt, csak az interneten olvasom (meg hallottam pár helyen élőben), hogy manapság az a divat, ha magas a pasi. De egyébként változik a divat, meg kell várni, amíg a te alkatod lesz a divatos, akkor majd kelleni fogsz a nőknek...:D
2023. máj. 15. 13:11
 27/27 anonim válasza:
54%
Barátom, menj el kurvához, megéri! Rosszlanyokon rengeteget lehet találni.
2023. máj. 16. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!