Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyen és milyen nyitással lehet randira hívni egy érettebb hölgyet? (40-65)
Egy maszkulinabb 25 éves srác vagyok.
A kérdésem arra irányul, hogy hol lehet ismerkedni “érettebb” hölgyekkel?
(A högyek iránti tisztelet, azt hiszem magától értetődő).
Az utcán való leszólítás működhet, egy sétára hívás ereéig?
Vagy inkább szórakozó helyen?
Boltban? Cukrászdában stb.
Valamint, kíváncsi lennék, hogy egy érettebb hölgynek mi lehet imponáló dolog?
Velem spec sehol.
Miert akarnek egy a gyerekemmel egykoru sracot/fiut???
Semmi olyat nem tud hozzaadni az eletemhez ami miatt erdemes lenne kapcsolatot kezdemenyezni.
Swingerezek szoval volt par 20on evesel szex de abban sem eleg jok. Oke heves talan-talan birja is de fingja nincs igazabol mire vagyik egy no.
Pl itt, a gyakorin is...aki vevő az ilyen korkülönbséges ismerkedésre bárhol megtalálod, főleg ha jól nézel ki, jól kommunikálsz,és kellően intelligens vagy.Kérdés hogy mi célból szeretnél ismerkedni és mik az elvárásaid.Mindenhol és minden kérdéssel lehet kezdeményezni ha a fentieknek megfelelsz.
Persze azért megfelelő bevezetővel..
Nő vagyok, voltak ilyen kezdeményezéseim, nagyrészt közösségi oldalon bejelölések. Sosem jelölök vissza idegent, és mivel elég széles körben mozgok ezért elképzelhető hogy valaki megismer, én Rá már nem emlékszem,ezért általában rákérdezek honnan ismerjük egymást. Na, itt jelent sokat mi a válasz. Nem vagyok vevő az ilyen jellegű kapcsolatra, egy eset viszont mégis kivétel volt. A srác profilja teljesen kitöltve, láttam róla fotókat, és a kérdésemre azt írta,hogy nem ismerjük egymást, de szimpatikus vagyok, és szívesen megismerne. Nekem is az volt, és bár először nem reagáltam, később mégis váltottunk pár levelet amiből pár éves kapcsolat lett. Mert tartósban ne reménykedj kérdező.
En erettebb no vagyok, par eve jott ram ez a husz ev korkulonbsegesdi. En regisztraltam app-okra. De alapvetoen az volt, hogy en voltam az iranyito, ez nem jott volna be. Nem azt mondom, hogy mindenki olyan, mint en, de altalaban ez a dinamika jellemzobb.
Jelenleg lenyugodtam, megtortent, jo volt, ennyi volt.
Szerintem inkább online, mert élőben azért elég necces. (Bár én híve vagyok annak, hogy élőben is lehessen ismerkedni.) Lehet, hogy férjnél van, lehet, hogy elvált és elege van a férfiakból, lehet, hogy szóba sem jön neki fiatal (pláne ennyivel fiatalabb) férfi.
Itt a gyakorin is nyugodtan próbálkozhatsz.
Azt a rejtélyt még nem sikerült megfejtenem, hogy az ismerkedés rovatban miért szoktak olyan válaszok lenni, hogy "ide ismerkedős kérdést nem szabad kiírni".
Az "érett högy" jelzős szerkezettől, hangulattól függően röhögő, vagy sírógörcsöt kapok.
Válasz: bàrhol, bárhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!