Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyem nyilvánvalóvá szándékaimat, vagy inkább zárjak ki minden más nőről való témát, ha vele akarom folytatni?
Egy társaságban sok új nőt megismertem és ezek közül kettő tetszik, és mindkettőnél látok kölcsönös érdeklődést. Igazából már több mint tetszés ez, és komoly kapcsolatra keresünk partnert. 29 éves kor körül.
Már találkoztunk párszor és mindkettőben mást kedvelek, de nem ismerem őket annyira, hogy el tudjam dönteni, hogy melyik lenne jobb. Az sem biztos, hogy mindkettejük szeretne engem, de nem tudom, melyik nem.
Ha az egyiket elhívnám, a másik rögtön tudomást szerezne róla és annál már talán el is száll az esély, ha kiderül, hogy ezzel nem működött, lehet elutasít.
Innen háromféle útvonalon mehetek tovább:
1. Várni kell, újból és újból találkozni mindaddig, amíg egyértelművé nem válik, hogy melyikkel működik jobban a kapcsolat.
2. Néhány találkozás után már itt az ideje kezdeményezni, mert a szikra által már beindult valami. Nincs mese, választani kell, és elhívni az egyiket. Ezzel a másiknál elszáll az esély.
3. Mindkettőt külön el kell hívni, és már előre őszintén megosztani velük, hogy igen, mindketten tetszenek, de az lenne a randi lényege, hogy jobban megismerjük egymást és kiderüljön, kivel működik.
3 Mindkettő elküld a francba
2 Könnyen lehet megbanod, de a masik ezek utan nem fog veled szoba állni
1 Ezzel van a legtöbb esélyed jól járni
Sőt hát konkrétan ők maguk is lehet, hogy észre tudják venni... "AHA, szóval vele is flörtölsz..." Alantas viselkedésre utalhat.
Szerintem ez akár az egyik legrosszabb kimenetel is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!