Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tegyem nyilvánvalóvá szándékai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyem nyilvánvalóvá szándékaimat, vagy inkább zárjak ki minden más nőről való témát, ha vele akarom folytatni?

Figyelt kérdés

Egy társaságban sok új nőt megismertem és ezek közül kettő tetszik, és mindkettőnél látok kölcsönös érdeklődést. Igazából már több mint tetszés ez, és komoly kapcsolatra keresünk partnert. 29 éves kor körül.

Már találkoztunk párszor és mindkettőben mást kedvelek, de nem ismerem őket annyira, hogy el tudjam dönteni, hogy melyik lenne jobb. Az sem biztos, hogy mindkettejük szeretne engem, de nem tudom, melyik nem.

Ha az egyiket elhívnám, a másik rögtön tudomást szerezne róla és annál már talán el is száll az esély, ha kiderül, hogy ezzel nem működött, lehet elutasít.

Innen háromféle útvonalon mehetek tovább:

1. Várni kell, újból és újból találkozni mindaddig, amíg egyértelművé nem válik, hogy melyikkel működik jobban a kapcsolat.

2. Néhány találkozás után már itt az ideje kezdeményezni, mert a szikra által már beindult valami. Nincs mese, választani kell, és elhívni az egyiket. Ezzel a másiknál elszáll az esély.

3. Mindkettőt külön el kell hívni, és már előre őszintén megosztani velük, hogy igen, mindketten tetszenek, de az lenne a randi lényege, hogy jobban megismerjük egymást és kiderüljön, kivel működik.

2023. máj. 14. 21:23
A kérdező szavazást indított:
1. Várni kell, újabb idővel kiderül, kivel passzolsz jobban, aztán majd azt elhívni
2. Most dönteni kell, kockázatot vállalni, és elfogadni azt, hogy lehet, hogy éppen a rosszabbikat sikerült elhívni
3. Őszintén elmondani az érzéseket, hogy mindkettejükhöz van jelentős vonzalom, és derüljön ki, hogy melyikkel működhet valami.
15 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
Továbbmegyek: A kettő közül már mindkettőt elhívtam volna randira, kezdeményeztem volna valamit, ha a másik nem létezne. Csak a másik miatt nem teszem ezt, mert attól tartok, hogy éppen a rosszabbikat választom, ami 50-50%. Mindkettőnél a másik nőre való tekintetem miatt fogom vissza magam.
2023. máj. 14. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

3 Mindkettő elküld a francba

2 Könnyen lehet megbanod, de a masik ezek utan nem fog veled szoba állni

1 Ezzel van a legtöbb esélyed jól járni

2023. máj. 14. 21:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos. Az a baj, hogy már mindkettővel elkezdett köztünk úgy forrni a levegő, hogy azt már kívülálló személyek is észrevehetik, és nem akarok az a személy lenni, akiről azt gondolják, hogy ezzel is flörtöl, azzal is flörtöl, szóval biztos hűtlen, vagy döntésképtelen. Pedig ennyi ismeretség után még nem lehet igazán tudni...
2023. máj. 14. 21:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Sőt hát konkrétan ők maguk is lehet, hogy észre tudják venni... "AHA, szóval vele is flörtölsz..." Alantas viselkedésre utalhat.

Szerintem ez akár az egyik legrosszabb kimenetel is lehet.

2023. máj. 14. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Dereng egy ilyen fazon a távoli múltba, hát ő aztán "sikeresen" beválaszott, azóta is a fejét a falba veri, hogy miért volt olyan ostoba.
2023. máj. 14. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ezt már észrevették hogy 2 nő iránt is érdeklődsz egyszerre, akkor fátylat vehetsz az egészre. Ezzel jól leírtad magad, mégha nem is így szándékoztad. Innentől kezdve már csak a szerencsére bízhatod magad, tök mindegy melyiknél kezdeményezel.
2023. máj. 15. 00:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kiábrándultam, mikor láttam, hogy nem én vagyok az egyedüli nő a játékban. Közömbös lettem. A férfi érezte, jött utánam, nem akart elengedni. De a másikat se. Jó szar volt.....
2023. máj. 15. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!