Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkozik sok pesti diák srác, hogy nem találnak barátnőt, amikor nyilvánvaló miért nem?
Rengeteg ilyen kolis/albérletes diáksrác sír azon, hogy miért nem talál magának barátnőt Pesten. Sokan jönnek ezzel a férfitöbblettel, meg a külföldi pasikkal. Lehet van benne valami, tehát lehet a külföldi airbnb-s pasik is befigyelnek, de Budapesten akkora társadalmi különbségek vannak speciel, amilyet Latin-Amerika is "megirigyelne". Tehát ilyen vidékről felköltözött egyetemista / pályakezdő lányoknak mégis miből fizessék a szülei a lakhatást és a megélhetést a mai Budapesten?
Ismerek viszont olyan senior szoftverfejlesztő informatikust aki nettó 1 milliót megkeres havonta, és elárulta mint régi haverjának, hogy 5 egyetemista lánnyal él együtt, akiket nem tudnak támogatni a szülei, ingyen lakhatást biztosít nekik és teljesen eltartja őket, zsebpénzt is ad nekik, és cserébe az összes a szeretője. Olyan kb. mint a Wall Street Farkasa c. filmben a Leo.
Ezek után miért csodálkozunk, hogy egy kolis, albérletes szobatársas srác nem talál csajt Pesten? Az lenne a csoda, ha találna. A mai társadalomban azok nagyon befolyástalanok. Mondhatni csúnyább kifejezéseket is, hogy a "tojáshéj ott van a ..."
szóval megint oda jutottunk, hogy minden egyetemista lány egy eltartott qrva.
gratulálok!
Hát nem tudom, nekem az egyetemen majdnem végig olyan pasim volt, akinek ugyanúgy diákmunkákból futotta zsebpénzre, mint nekem, és egyébként a szüleinél lakott (én koliban), mindezt Budapesten. Aztán megismerkedtem valakivel, aki 7 évvel idősebb lévén még mindig a szüleinél lakott, fogalmam nem volt a fizetéséről, ma is csak azért tudom, mert már hozzámentem feleségül, de az sem egy nettó milliós összeg és minthogy saját munkám van, nem is rosszul fizetős, hála az egyetemi éveknek, köszönöm szépen, a házasság előtt is és most utána is nagyon szépen el tudom tartani a magam feszes kis popókáját.
Ó, és most vagyok 24 éves, tehát még csak azt se mondhatod, hogy ez a korral változik.
Itt a gyakorin mindig van olyan akinek a milliomos ffi ismerőse futószalagon kapja az egyetemista csajokat v modelleket. :D
Egyébként ha igaz is, mennyire esik jól egy férfinek hogy csak a pénzéért kell a nőknek?
Én inkább ezt nem hirdetném.
Két nőcsábászt ismertem életemben de egyik sem volt gazdag sem kigyúrt és érdekes mindig voltak nőjeik.
Szóval nem igaz, az a tézis, hogy csak pénz kérdése minden. Csak a fellépésen, szövegen múlik, és hogy vonzalmat tudj ébreszteni a nőben.
mert mind a seggre megy, és nem tudják hogy kell egy lányt felszedni egy sima beszélgetéssel.
Nem kell ide a kiszőkített bevágott ecsethaj meg az izomtomeg amit kulonbozo body building por segitségével duzzad:'D
Elég rájuk nézni és sok mindent letudnak olvasni főleg a lányok..látható, hogy milyen körülmények vesznek körbe, legyen az öltözködés a divat majmokról meg inkább ne beszéljünk legrosszabb mindkozul.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!