Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha életük végéig tudnának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha életük végéig tudnának szülni a nők akkor hány évesen állapodnának meg?

Figyelt kérdés
Tehát olyanok lennének mint a férfiak akik elvileg nemzőképesek életük végéig hacsak a gyakorlatban nincs egyéb akadály. Ilyen esetben tovább durvulna a most is szélsőséges életvitel, annyira hogy 60 fölött a nyugdíj kapujában is még ahhoz tartanák magukat miszerint:" 30-40 éve még több jó pasi megfektetett engem vagy a nálam semmivel sem jobb barinőmet, tehát várok arra hogy egy ilyesmi kaliberű hapsi újra felbukkanjon és ezúttal családot is alapítson velem" ???

2023. máj. 11. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
10* kiegészítés: Egyébként normális épeszű nő nem szül 40-45 év felett. Azt a gyereket fel is kellene nevelni normálisan. Nálam 35 év volt a lélektani határ,ha addig megjön a vágy a gyerekre akkor vállalunk egyet, ha nem akkor nem. Nem jött meg a vágy, így nem lesz gyerek.
2023. máj. 11. 21:45
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Ki akar egyáltalán szülni...?🤔
2023. máj. 11. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Én 89 évesen szülnék.
2023. máj. 11. 22:28
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem az az erdekes, hogy meg kell szulni. De utana ki fogja felnevelni a gyereket? Vagy azzal fog telni az ifjusaga, hogy futkos a szenilis, inkontinens szulei korul?
2023. máj. 12. 00:27
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Én 80. Egy 30 évessel😁 De szép világ lenne!

Ugye, te is érzed, hogy a kérdés kicsit sántít? A nők nem csak azért szülnek fiatalabban, mert öregen nem tudnak, hanem, mert fel is akarják nevelni. És lehetőleg nem egymást pelenkázni a gyerekkel.

2023. máj. 12. 00:38
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

Ilyeneken gondolkodni, basszus....

Nyilván teljesen más lenne a "társkeresési húspiac" ha a csontritkulásos, mindene fájós öregasszonyok is képesek lennének 80 évesen 9 hónapra teherbe esni, majd kitolni egy gyereket.

Tényleg mindent megváltoztatna.

Amúgy meg nézz utána a férfi impotenciának, mert nem tart ám a férfi nemzőképesség sem örökké... 40 éves kor után elkezd romlani a sperma minősége, és évről évre jóval kisebb az esélye, hogy teherbe ejtsenek egy nőt.

Persze bármi megeshet, de ennyi erővel az is megesik, hogy 50es nők szülnek.

2023. máj. 12. 03:01
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Akkor se várnék sokat, mert a gyereket fel is kell nevelni, ráadásul nem szeretnék hatalmas generációs szakadékot kettőnk közt. 27 vagyok, férjnél, remélem még 30 előtt anya leszek. Szerintem 35-ig most is időben vannak a nők. Később is lehet gyerek, de azért ott már néha nehezített a terep.
2023. máj. 12. 06:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
30 előtt/körül szerettem volna gyereket vállalni, 21 évesen ismertem meg a párom, akivel ez később megvalósult. Ha 40 vagy 60 évesen szerettem volna gyereket, akkor is ugyanúgy 21 évesen ismerem meg azt a valakit, akivel le szeretném élni az életem (=megállapodok), mert ez nem azon múlik, mikor szeretnék gyereket. Szerintem viszonylag kevesen ismerkednek úgy, hogy "most még nem akarok gyereket évekig, jó lesz egy random f@sz a tömegből", majd aztán két évvel a célzott gyerekvállalás előtt összeszednek valakit, aki első blikkre jónak tűnik.
2023. máj. 12. 06:37
 19/20 anonim ***** válasza:
61%

Először is, a férfiak nem nemzőképesek életük végéig. 35 után már évente romlik a spermiumok minősége.

"A 40. életévüket betöltött férfiak gyermekei 40%-kal nagyobb eséllyel születnek idegrendszeri károsodással, ami az esetek többségében a gyermek felnőtt korában jelentkezik."

Hiába születik meg a gyerek, hiába tűnik egészségesnek gyerekként, mire apuka 80 éves, és valószínűleg már nem is él, na a gyerekén akkor jelentkeznek a tünetek.

Amúgy a teherbeesés esélye is egyre kisebb, az 50+ pasik gyerekei gyakran lombikok.

Ellenben egy nőnél megfelelő hormonkezeléssel gyakorlatilag bármikor beindítható a peteérés. Nem egy példa volt már rá, hogy egy nőnek nagymama korú rokon adott petesejtet.

Tudom miről beszélek, termékenységi klinikán dolgozom.

2023. máj. 12. 08:01
 20/20 A kérdező kommentje:
Azért annyit hogy nem DeNiro miatt kérdezem mert már a hír előtt terveztem. Továbbá a terhesség tudtommal a termény szóból jön nem a teherből
2023. máj. 12. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!