Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mennyi idősen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyi idősen állapodnátok meg/mennétek férjhez?

Figyelt kérdés

Arra gondolok mondjuk,hogy nem vagy belé szerelmes(és nem is voltál),de látszik,hogy jó férj lenne belőle.

Vagy mondjuk nem érzed,hogy ő az "igazi"(persze pozitívumok lennének),de szeretnél gyerekeket valakitől.

2015. nov. 18. 01:54
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Erre azt mondom hogy ez akkor érthető ha valaki túl van a 60-on. Amúgy meg miért kéne azzal maradni és gyereket vállalni aki nem az igazi?
2015. nov. 18. 04:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék férjhez sehány évesen valakihez akibe nem vagyok szerelmes és nem is voltam, csak azért mert olyan típus... Majd jó férje lesz valakinek akivel szeretik is egymást.

A gyerekhez sem ragaszkodom egyáltalán annyira, hogy akárkitől, csak legyen.

2015. nov. 18. 04:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

#2-es véleményén vagyok én is. Annyira nem vágyom azért gyermekre,hogy mindegy kitől csak legyen. Ha nem tallok megfelelő párt hozzá, akkor nem lesz gyermek sem.

Ugyanez értendő a házasságra is.

2015. nov. 18. 06:42
 4/15 anonim ***** válasza:
*találok
2015. nov. 18. 06:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért hozzámenni mert jó férj lenne, de nem szereted? Lol. Te mennyi szappanoperát néztél?
2015. nov. 18. 06:48
 6/15 anonim ***** válasza:
44%

23-26 évesen.

Ez fölött már öregnek érezném magam a családalapításhoz. Biológiailag. (Igen, persze, a 40-es és 50-es nők is szülnek gyereket, de köszike, én ebből nem kérek. Mikor a legidősebb érettségizik, nem akarok már 50-60 éves lenni.)

Anyukám 22 volt amikor születtem, apukám 29 és mindketten diplomás emberek.

20/L

2015. nov. 18. 07:50
 7/15 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló, 26 fölött már öregnek érzed magad gyermekvállaláshoz? hát.. ez nem csak azon múlik, hogy biológiailag mi a jó.. mi van, ha csak 30 évesen találod meg az igazit? már nem szülsz gyereket, mert késő? ez hülyeség.. 40 fölött már én is neccesnek tartom, de 26 és 40 között is van még 14 év..
2015. nov. 18. 10:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

(7-es vagyok),

20 évesen még én is máshogy terveztem, most 28 vagyok, és már vállaltam volna gyereket, ha lett volna eddig arra érdemes férfi. tudod.. "Ember tervez, Isten végez"..

És hogy a kérdezőnek is válaszoljak, nem vállalnék csak azért gyereket, hogy legyen, inkább érdemes megvárni, hogy megtaláld az igazit, és tőle legyen (legyenek) gyermekeid.

2015. nov. 18. 10:14
 9/15 anonim ***** válasza:

Én valamikor azt gondoltam, hogy mire 25 éves leszek, már bőőőven lesz férjem és családom. Ahogy idősödtem, úgy tolódott gondolatban is a kor, de most is azt mondom, hogy az lenne az ideális, hogy 25-30 éves kor körül meglenne a megállapodás és a házasság, gyerek is (mármint nyilván ha valaki 25 éves kor körül találja meg a párját, akkor nagyjából 30 lesz, mire jön a gyerek átlagos esetben, így gondolom).

Egyébként osztom az előttem lévők álláspontját: nem böknék rá az első szembejövő pasira csak azért, mert ketyeg az órám és nekem gyerek kell. Ilyen nincs. Vagy ha van is, akkor az szomorú dolog. :(

A ketyegés max. annyiban látszik meg egy "átlagos" nőnél, hogy mondjuk nyilván párt is nem úgy választ már ebben a korban, hogy tetszik, jó az ágyban, elleszünk egy darabig, hanem felteszi magának a kérdést, hogy el tudná-e képzelni vele a jövőjét?

Persze, ahogy írták előttem, ember tervez. :) Attól még, hogy a fenti kérdésre igen a válasz a páromnál, nem rohanok azonnal hozzámenni, mert az idő dönti el leginkább, hogy működünk-e együtt.

25N

2015. nov. 18. 10:37
 10/15 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok, a #6-os válaszát én is megmosolyogtam. :)

20 évesen én is azt gondoltam, hogy 25+ évesen már nagyon felnőtt leszek, meg megkomolyodom.

Hááát :D Már lassan 26 vagyok, és még mindig nem érzem, hogy készen állnék egy gyerekre. Mondjuk én sem szeretnék görbebottal menni a gyerekem ballagására, de már tippelni sem mernék, hogy mikor fog benőni a fejem :D (Pedig már évek óta dolgozom, háztartást vezetek stb stb, külön szülőktől)

2015. nov. 18. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!