Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mennyi idősen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyi idősen állapodnátok meg/mennétek férjhez?

Figyelt kérdés

Arra gondolok mondjuk,hogy nem vagy belé szerelmes(és nem is voltál),de látszik,hogy jó férj lenne belőle.

Vagy mondjuk nem érzed,hogy ő az "igazi"(persze pozitívumok lennének),de szeretnél gyerekeket valakitől.

2015. nov. 18. 01:54
1 2
 11/15 anonim válasza:

Mutass egy olyan embert aki eltervezte az életét és bejött neki! Az ember eltervezi a legoptimálisabb lehetőséget, de varázsütésre nem lehet társat találni.

Az a nő aki szerelem nélkül képes férjhez menni azt valószínű a pénz motiválja, mert más okot nem tudnék erre a lépésre.

2015. nov. 18. 10:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja,meg amúgy is túl kiszámíthatatlan vagy hozzá.;)

2015. nov. 18. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
16 évesen azt hittem hogy majd lesz gyerekem,férjem max. 30 éves koromra,bár már akkor is éreztem belül hogy nem akarok.Az érzés csak erősödött,úgyhogy gyereket nem akarok,de férjhez fogok menni 1-2 éven belül.Ez így jó,örülök hogy nem fiatalon cövekeltem le valaki mellett,hanem vártam ezzel. 34/N
2015. nov. 18. 11:27
 14/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Én nem állapodok meg, vagy kötök kompromisszumot olyannal, akinek nem tudom magam 100%-osan odaadni. Nekem gyerek nem fontos, de ha már párt választok magamnak egy életre, akkor az normális és őszinte kapcsolat legyen, ne csak olyan, hogy "hát ennél nem volt jobb" nah. Én a legjobbat érdemlem.
2015. nov. 18. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Amikor megtalálom a megfelelő személyt. A gyerek-dolog nem sürget, mivel egyáltalán nem szeretnék gyereket.
2015. nov. 18. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!