Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ennek a férfinak a viselkedéséről?

Figyelt kérdés
30 év körüli fiatal férfi, a munkahelyen sokat beszélget egy nála 15 évvel idősebb, házas, két gyerekes nővel. Nem közvetlen munkatársak, más területen vannak. Bizalmas beszélgetésben a nő elmondja, többször panaszolva, hogy a házassága rossz, a férje rosszul bánik vele. A fiatal férfi minden átmenet nélkül felajánlja, hogy a nő a két gyerekével költözzön hozzá. A nő erre visszavonulót fúj, kerülni kezdi, teljes mértékben ignorálja. A férfi nem érti, mi volt a gond a viselkedésével, amivel ezt váltotta ki a nőből, hiszen olyan jól elbeszélgettek.

2023. máj. 11. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a férfi szerintem is túl gyors volt, és túl nagyot akart ugrani. Ugyanitt üdvözlöm a két kollégát, ha látod őket add át légyszi. :)
2023. máj. 11. 17:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg elég nagy ugrás az odaköltözés gyerekkel kapásból. Ha akart is valamit a csajtól, nem így kell indítani, hanem pl randira vinni előbb 🤣
2023. máj. 11. 17:56
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg segíteni akart, de ez szerintem ultragáz. A nő számára is kínos. Nem szerencsés szerintem így kitárgyalni a munkahelyen a magánéletet, de lehet, hogy a nőnek segített, hogy valaki meghallgatta a problémáját. Így, mivel ez a lehetőség már nincs, gondolom ez az ő dolgát nehezebbé teszi. Nem akarok kombinálni, de láttam a nőn egy kék foltot. Őszintén remélem, hogy nem olyan jellegű problémáról van szó, ami bántalmazással kapcsolatos. Mert ha egy bántalmazott nőről van szó, az nagyon szomorú. Lehet, hogy azért mondta ezt a srác, mert valami durva helyzet volt. Úgymond ki akarta őt menteni, úgy tudom. De ha emiatt a nő elhajtotta, akkor nem is tud neki segíteni. Remélem nem ennyire rossz a helyzet.
2023. máj. 11. 18:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy sztem a srác nem is tetszik a nőnek, a nő csak lelki szemetesnek használta
2023. máj. 11. 18:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg így van. Remélem megoldódik a gondja és ha tényleg annyira rossz a kapcsolat, vagy veszélyben van ő és a gyerekei, le tudja zárni. Egyszer láttam egy pékség eladónőjén egy szabályos monoklit. Kék-zöld volt a szeme körül. Ezen a hölgyön is észrevettem egy furcsa foltot, még mielőtt tudtam volna, hogy gondja van. Rosszul érzem magam ilyenek miatt. Egy idegennek nem szólhat bele az ember az életébe. De mindenhol azt mondják, hogy a bántalmazott áldozatok sokszor nem tudnak segítség nélkül kilépni. Jó lett volna, ha ez a srác, vagy valaki támogatni tudná. De ha a srác akart valamit, a nő nem, akkor nem szerencsés kapcsolatot tartani. Nem biztos, persze, hogy bántalmazzák, de zavar ez a tudat, hogy van/lehet valaki a "rendszerben", aki segítségre szorulhat és ki tudja, segít-e neki valaki.
2023. máj. 11. 18:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Fura felajánlás. Nyilván a pali odáig van a nőért, ezért is beszél hülyeséget. A nő meg ki tudja mennyire volt bizalmas, hogy ez a felajánlás egyáltalán kipattant a fejéből a másiknak. Nem tudjuk a részleteket.
2023. máj. 11. 20:01
 17/18 anonim ***** válasza:
A kék folt sem jelenti, hogy üti vágja a pasija, és a monokli sem jelenti, hogy behúztak a kisboltosnak. Ezeket nem lehet tudni ennyiből. Rajtam nagyon gyorsan meglátszik minden, picit beütöm a lábam, akkora folt lesz ott, hogy csak na, az alkaromon most is van egy kék folt, és én magam sem tudom, mitől. Bringázom, múltkor elestem, akkora véraláfutás lett a combomon, mintha jól összerugdostak volna. Anyukám is egyszer úgy esett el otthon (szaladgált, sietett, beakadt a lába), hogy akkora monoklija lett, meg bevérzett a szeme, mintha megagyalták volna. Vannak ilyen balesetek, ettől persze nem mondom, hogy sajnos nincs benne a pakliban, hogy a férje bántja, csak hogy ennyiből nem szabad levonni következtetést.
2023. máj. 12. 10:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt gondolom. Nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni. Mikor megláttam a foltot, arra gondoltam, nekem is ilyen van a térdem mellett. Reggelente, mikor nagyon álmos vagyok, rendszeresen nekimegyek az ágy lábának, miközben ágyazok. Kicsi a hely és ha nem megfelelő ívben fordulok, pont leveszem térddel az ágy lábát. Fáj is, mert mindig ugyanott ütöm be. Mire elmúlna, újra nekimegyek ugyanott. A combomon is vannak néha bevérzések, ha elpattan egy ér. Hamar meglátszik a nagyon fehér bőrömön. Itt ugye meghallottam, hogy a hölgy panaszkodott a nagyon rossz házasságáról és ezért indult el a "hangya" nálam. Remélem nem erről van szó.
2023. máj. 12. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!